Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ki merjem adni a lakásomat...

Ki merjem adni a lakásomat olyan bérlőknek akik borsodból jöttek? Ránézésre normálisak, de olyan rosszakat hallani.

Figyelt kérdés
Ti be mernétek vállalni? Miskolcról jöttek mennyire veszélyesek/gázosak? Tudnak fizetni? Viselkedni?

2023. márc. 11. 10:07
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
90%
Inkább ne, kíméld meg őket egy ilyen főbérlőtől.
2023. márc. 12. 12:13
 12/32 A kérdező kommentje:
Szó nem volt cigányokról, borsodiakról beszéltem….
2023. márc. 12. 14:45
 13/32 anonim válasza:
100%
"Borsodban" is ugyanolyan emberek élnek mint bárhol máshol. Azért nem akkora ez az ország, hogy regionálisan ekkora kulturális szakadék legyen az ország két pontján. Miskolcon is nagyon sokan laknak albérletben sokszor budapesti árakon és nem omlott még össze a helyi ingatlanpiac csak azért mert úgynevezett "borsodiak" lakják... Ha valaki szétcseszi az albit, akkor azt úgyanúgy megteszi Miskolcon is és Szombathelyen is és ugyanolyan jogszabályok alapján kell megtérítenie a kárt mint Sopronban. De ilyen mentalitással inkább ne add ki, mert a paranoiával csak megkeseríted a bérlő életét és nagy lesz a fluktuáció.
2023. márc. 14. 14:17
 14/32 anonim ***** válasza:
88%

Volt borsodi munkavállalóm és még azt sem állítanám hogy nem volt egy kicsit barnább mint az átlag, de a végtelenségig megbízható és becsületes volt.

Ez alapján nem hiszem hogy általánosítani kéne.

2023. márc. 15. 09:13
 15/32 A kérdező kommentje:
És kultúrált és tiszta is volt? Viselkedni is tudott? Nem hozta a keleti dohánybolt előtt isszuk a felest és kiabálunk kultúrát?
2023. márc. 15. 11:19
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
"Ránézésre normálisak" - ez jó kezdetnek, aztán jöhet egy korrekt közjegyzős szerződés.
2023. márc. 15. 19:46
 17/32 A kérdező kommentje:
16-os de sokszor megjátszák ám magukat!!
2023. márc. 15. 20:25
 18/32 anonim válasza:
95%
Ha ennyit gyötrődsz, add el a lakást. Problem solved. Amúgy ennyire szarban van az albérletpiac, hogy más jelentkező nincs is? Eddig úgy tudtam, hogy tobzódnak a potenciális bérlők és százezreket is lehúzhatsz, akkor is lesz jelentkező. Vagy valszeg ha így rá vagy szorulva akkor pedig a Hős utcában akarsz kiadni, de ott meg szerintem még borsodiakkal járnál a legjobban.
2023. márc. 15. 20:56
 19/32 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem hagyd ezt a "borsodizást", teljesen egyértelmű, hogy cigányokról van szó, csak ezt gondoltad jó "fedőnévnek".

Nyilván megjelenik itt majd egy pár cigány, akik persze "nem cigányok" (és főleg nem bérbeadók) de majd elmondják neked, hogy milyen főnyeremény volt a cigány bérlőjük.

Ezzel kapcsolatban viszont leírtuk a véleményünket - én pl. kifejezetten tapasztalatból, pedig gondolhatod, hogy nagyon megnéztem őket - akkor most mit vársz?

Olvass vissza és okos emberként más kárán tanulj, ne a sajátodon!

Ezen nincs mit tovább ragozni.

2023. márc. 15. 21:14
 20/32 anonim ***** válasza:
65%
Hihetetlen hogy ennyire lenézik a Borsodiakat...Én is Borsodi vagyok! Nem cigány de akkor is! Ha meg magyar Borsodit nézel le az meg még gázabb!
2023. máj. 1. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!