Egyes albérlet hirdetések miért kifejezetten hölgy bérlők részére szól?
Szerintem mindenben van egy kis rész igazság.
Láttam már olyan hirdetéseket, ahol "segítségért" meg "háztartás vezetésért" lehetett lakni. Gyakorlatilag élettársat keresett az illető.
Az is alap vélekedés, hogy a nők rendet tartanak, nem lakják le a lakást, nem jönnek át a haverok, nem tartanak nagy bulikat. Könnyebb őket kitenni, mert "gyengébbek" mint egy férfi.
Azt esetleg megértem, hogy női kiadó inkább kommunikál nőkkel. Esetleg ha már van női lakó és szoba van kiadva akkor evidens, hogy nő költözzön mellé.
"Nagyon nehezen álltam meg, hogy ne röhögjem teli tüdőből arcon."
Hidd el, sajnos ez nem evidens dolog.
Nekem saját lakásom van, építőiparban dolgozom, láttam hogy az átadott lakásokhoz konkrét használati útmutatót adtak. Pont azon gondolkoztam, hogy a saját lakásomban kialakult egy "rend", rájöttem mik azok amikre jobban kell figyelni és h kiadnám lehet egy felhasználói kézikönyvet is tudnék írni mellé :D
"egy felnőtt, dolgozó, tiszta, normális embertől ezt kérdezte"
Én közel 30 évesen kellett készítsek egy takarítási listát, mert a szintén 30 éves lakótársam nem igazán ismerte a takarítás fogalmát és elég szabadon is értelmezte azt.
Értsd: A konyha takarítása abból állt, hogy a padlóra seperte a koszt. Vagy egyszer bementem a fürdőbe, a kádban áll a koszos víz. Kérdeztem mi ez. Ő arra gondolt, hogy felengedi a kádat vízzel, az leoldja a koszt és akkor nem kell sikálni csak leengedi és kész...
Vicc az, hogy nyomtatáskor véletlenül nem a projekt hanem az irodai nyomtatóra küldtem el, munkatársaim meg azon röhögtek.
Tényleg konkrét takarítási listát írtam, helyiségenként mit kell csinálni...
Plusz írtam mellé egy táblázatot hogy mikor ki takarított. Csak hát egy idő után hülyén nézett ki, hogy csak az én nevem van benne.
Utolsó kettő, na ez azért durva :D
Mondjuk most hogy belegondolok, a haveri körömben szintén van egy hasonló korú ember, akinek se a személyes higiénia nem megy annyira, se a takarítás.
Mi kizarolag fiut fogadunk berlonek a tobbi fiu koze.
Mi a penzt jobban szeretjuk a szexnel. Igy mi buztis termeszetbeni fizetest nem akarunk. 😂😂 Par lany mar esett pofara nezesnel.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!