Mi ez a "csak egyetemista/diákoknak (sokszor diáklány kifejezetten) " hepp? Valami kedvezmény jár vagy csak azt hiszik mind angyal, esetleg jobban lehúzhatók? Kérdem egyetemistaként.
figyelj, arra gondolsz h prostit akarnak belőled csinálni?
nem, csak tényleg az van az emberekben h egy lány talán kevésbé szedi szét as lakást és kevésbé "rossz" mint egy fiú, ennyi ... na meg őszintén, egy fiút mikor látsz porszívózni, felmosni?
én adtam ki régebben lakást, de aztén meg is bántam, mivel többet vesztettem vele mint amennyit nyertem a bérleti díjon. szétbarmolt tulképpen mindent, tudod ilyen kis cukiságok, h jaj csak átvezettem az internetkávbelt, na ehhez vett magának egy 10m-es toldót és átfúrta a falat meg a lambériát pl. de soroléhatnám a hasonlókat. volgt amikor havrokkal mentek haza és az alattunk laküó mesélte h véletlemnül hozzájuk akartak bemenni, arra ébredtek h matatnak a zárban, és ugye tök részegen azt s etudták hol vannak, amikor kinyitották az ajtót akkor meg beestek alakásba és oda hánytak.
soroljam még? van pár ilyen király storym ...
persze mindegyik lány se anygal csak talán a % más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!