Üdvözlet! Mennyire normális 200.000 sőt annál feljebb áron kiadni egy lakást? Az ország fizetéséhez mérten..+ még az albérlő fizeti a közjegyzői szerződést is
Kérdező úr/hölgy!
Ön mivel foglalkozik? Mennyit keres? Mennyit költ ebből lakhatásra, bérlésre, hiteltörlesztésre?
Legalább annyi, mint Önnek ahhoz, hogy más mennyiért adja ki a lakását?
Szóval?
Szóval semmi köze hozzá, mint ahogy írtam korábban.
Ha már diplomával rendelkezik, nem lehet nehéz megérteni ;)
Nekem nincs diplomám.
Ön mivel foglalkozik? Mennyit keres? Mennyit költ ebből lakhatásra, bérlésre, hiteltörlesztésre?
39-es vagyok.
Kérdező, lássa azért a másik oldalt is. Pár évvel ezelőtt vettem egy lakást, ami akkor csak egy ráncfelvarráson esett át. Csak bejárati ajtó csere és tisztasági festés volt, mert az előző tulaj gyereke kérte, hogy ne kelljen kiköltöznie és visszabérelhesse a lakást addig, amíg be nem fejezi az egyetemet. Tavaly kiköltözött, én pedig elvégeztettem el teljes körű felújítást. Nyílászárók és gépészet cseréjével, fűtéskorszerűsítéssel, mindennel.
Tízmillió forintba került. Csak a felújítás megtérülése havi 200 ezer forinttal számolva (és akkor az adót és a vételárat hagyjuk is...) kábé 5 év, feltételezve, hogy ezalatt az idő alatt semmit nem kell rákölteni, és akkor még nincs rajta haszon.
39-es
Ahogy korábban ön válaszolt nekem, "nem szociális intézmény" az albérlet
Így én is írhatom azt, hogy a másik oldalt nem érdekli ön mennyi idő alatt termel hasznot
Az hogy ön megcsináltatja a lakását..még szép..jó, hogy nem az albérlőtől várja el, hogy fessen ki vagy újítva fel a saját pénzén:D
Mert ön a nagy szakértő, így tudja mi lesz a jövőben:)
El kell szomorítanom, nem valószínű hogy bárki is a híd alá fog szorulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!