Üdvözlet! Mennyire normális 200.000 sőt annál feljebb áron kiadni egy lakást? Az ország fizetéséhez mérten..+ még az albérlő fizeti a közjegyzői szerződést is
:D megértem, de hosszútávon egy bérlőnek reálisan nézve 200 ezer forint felett nehéz fizetni, mellette azért élni is akar :D ez csak a lakhatás, meg mondjuk nyaralni is akar stb
De más persze pl 2 orvosi fizetés
21-es, ezerféle élethelyzet van. Van, akinek ez aprópénz.
Ne általánosíts, hanem azt írd, hogy NEKED sok lenne.
Vannak olcsóbb lakások is, keress olyanokat.
Ha van elég ember, aki megfizeti, akkor lesznek ennyiért hirdetett bérlemények. Ha nem lesz, akkor majd kevesebbet kérnek a tulajdonosok.
Szerintem attól nem debil valaki, hogy leírja amit gondol.
Fizetsz valakinek havonta nem kevés összeget, nyílván elvárható hogy fordítson a lakásra is.
Az se nagy dolog, hogy szükség van ideiglenes lakcímre.
Tudom, ez neked debilség de attól még tények
Te tényleg ennyire ostoba vagy? :D :D :D
Hogy jönnek ide ezek a dolgok? Valamiféle tudatmódosítót szedsz, hogy nem vagy képes érzékelni, hogy egy beszélgetés milyen témáról zajlik?
Mellesleg önt idézve, ha már engem letegezett...
"Én a sajátomat 300000 alatt adnám ki.
75 m2, AA kategória, 400 m2 fű, egyedi fűtés, klíma, 4,1 milliós konyha!!!, mindenhol beépített egyedi bútorok stb"
Ez mind fantasztikus, sok sikert hozzá
Imádom ahogy egyesek irogatnak ismeretlennek ilyen baromságokat, nem nem szedek semmilyen tudatmódosítot.
Én magasnak tartam az árakat, ön nem ..ennyi.
Na, csak ki lett mondva, amit ki kellett.
Ezekután mit tehetünk Önért uram? Kölcsön kellene? Segély?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!