Szerinted rossz felfogás, hogy inkább mennék utcára mint, hogy albérletbe lakjak?
"Nem tudom elképzelni, hogy ilyen körülményekben hogyan lehet családban gondolkodni"
Jaja, sátorban sokkal jobb családot alapítani!
Telek van?
Vagy vadkempingben nyomulsz?
A választás a tiéd.
Másnak miért érdekel a véleménye, ha úgysem számít?
Mivel saját lakásra hitel nélkül 0 esélyed van, nekem pedig ettől a tetű országtól nem kell hitel és nem is szeretném magam halálra dolgozni azért, hogy majd 70 évesen azt mondhassam hogy van egy patkánylyukam fent a panel 8.-on, így kifejezetten örülök ha valaki így gondolkodik mint te, mert így legalább lejjebb mennek az albérlet árak :)
Nyugat-Európában a lakosság több mint fele él bérleményben, csak a magyarnak buzog a valaga hogy saját lakása legyen meg a hitelre vett Suzukinak a forgalmijában az ő neve legyen.
6
Nem fogom elmagyarázni egy begyöpösödött magyarnak, nyugodtan nézz utána ezeknek a dolgoknak.
Jól kell keresni 30-tól 70 éves korodig, és nem leszel rászorulva a 140-es nyugdíjra.
10 éve se kerestem 140 ezer forintot, mert már akkor bőven több volt a bevételem.
Szóval nyugodtan verd magad hitelbe, gebedj bele, aztán örülj a panel 8.-nak.
6-os.
A 2013 -ban vett lakásomat hatszoros áron adtam el tavaly.
Ennyit keresel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!