Táncot eléggé nehezen tanuló (tanulgató...) férfi, ha időt és energiát nem kímélve nagyon meg akarna tanulni táncolni, képes lehet rá 40 körül (későn) is? Nem részletezném mi megy nehezen, mivel elég sok mindent... Befejezés lent!
Nem részletezném mi megy nehezen, mivel elég sok mindent elképesztő lassan/nehezen sajátítok el - nemhogy még alkalmazni is kelljen a tanultakat (éppen akkor órán, vagy majd később az életben, az már mindegy).
Eddig csak olyan órákat látogattam, amik hetente összesen csupán kétszer voltak, és azok is csak két-három hónaposak voltak, viszonylag sok tanulóval.
Én ezt (magam miatt, mivel tudom, hogy a túlnyomó többséghez képest nekem mennyire lassan/nehezen megy, ha megy) meglehetős mértékben kevesellem.
Ha találnék (akár magán) tanárt, aki akár hetente négyszer-ötször minimum két/három órát foglalkozna velem, eleinte a standard, majd később (ha már a standard megy - tudom, ez esetemben nagyon hosszú idő) argentin tangó és mambóval kiegészülve szerintetek két/három/négy év alatt menne egy középhaladó szinten?
Vagy ha valaki nehezen sajátítja el már a lépéseket/mozdulatokat is, sajnos továbbra is "merev" a mozgása, enyhén zavarban is van, a ritmusérzéke sem jó még (melyik ütemre, azaz "mikor kell elindulni"), akkor esélytelen, hogy évek alatt a fenti óraszámokkal kb. középhaladó szintre eljusson?
Képes megtanulni, de hamar megy is a levesbe a tudása, - mivel nem véletlenül nem tanulta meg ennyi idős koráig!
Nem volt rá társasági igénye és/vagy egyszerűen nem érdekelte, - tehát a tanulást követően sem fogja összetörni magát azért, hogy használhassa ezt a tudását és úgy kallódik el, mint egy idegen nyelv, ha nem használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!