Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Újpest Virág utca mennyire...

Xvale kérdése:

Újpest Virág utca mennyire élhető környék?

Figyelt kérdés

#albérlet #Újpest #Virág utca
2023. jan. 13. 11:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vannak fanyalgók, akik szerint az Árpád út északi része jobb, szerintem a déli résznek szebb a parkosítása, és ezért kellemesebb a környezet, plusz ott megy a 20-as busz, sok bolt van a közelben, posta, gyógyszertár stb., minden van. A lakóközösség is jó szerintem, de ez nyilván háztömbtől is függ.
2023. jan. 13. 12:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben az utcában lakom. Akik a parkra néznek, szerintem kellemesebb mint a parkolóra nézni, nagyon szép a park, viszont a gyerekek sokszor hangosak. Boltok (Penny, Spar) patika, iskolák, óvodák, két buszmegálló (20-as ill 121 és 120-as buszok). Egyébként nem mindegy melyik része, ha esetleg szeretnéd, írhatsz privátot, ha van konkrét kiszemelt tömb, ill. ha bármi kérdésed van a környékről.
2023. jan. 13. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!