Újpesten ez a környék milyen? (link)
Figyelt kérdés
Ahogy látom viszonylag normális autók állnak ott, lehet csinálok egy terepszemlét is arra. Az utca Váci út felőli része nagyon gáz de ez a kis környék elsőre jónak tűnik. Perényi Zsigmond u.
2021. júl. 12. 07:42
1/5 anonim válasza:
Elmegy kategoria. Igy van a Vaci ut feloli resze gazabb, Nadorhoz eso egy fokkal jobb. Csaladi hazas resz, de van par tarsashaz is.
2/5 anonim válasza:
Jó környék, de ha hasonlóba gondolkodnék, akkor már zugló. Minden sarkon van egy park.
3/5 anonim válasza:
Hát, elég tág értelmezés lehet, hogy kinek mi a "jó környék".
[link] ,19.0842282,3a,75y,327.85h,67.34t/data=!3m7!1e1!3m5!1s7u-6lxderfr2bEJQgQBj2w!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3D7u-6lxderfr2bEJQgQBj2w%26cb_client%3Dsearch.revgeo_and_fetch.gps%26w%3D96%26h%3D64%26yaw%3D270.12613%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i16384!8i8192
Én ismerem ezt a részt, gáznak nem gáz, de igazából szerintem eléggé átlag alatti környék.
4/5 A kérdező kommentje:
2, Köszi, az a vicc, hogy inkább én is Zuglót választanám. a 13 kerület lenne számomra a legjobb, de még északabbra is mocsok drága
2021. júl. 12. 10:28
5/5 anonim válasza:
Irányi Dániel utcában laktam kB 8 évet, az oda közel van, focimeccskor le van zárva a környék, megy a randalírozás, csak lakcímkártyával engednek be a rendőrök... Éjszakai busz arra nem jár már (éjszakás gyakran voltam, az ujpest központig megy az éjszakai busz onnan séta...) Csendesebb környék egyébként, nyugisabb, onnan költöztünk be a központ mellé, mert az Irányiban kinőttük a lakást... Egyébként arra kedvezőbbek a lakás árak, panel árban tudsz kertest/sorházi kertest venni (panelt vettünk), de azok a házak elég régiek, amik kedvező árúak vizesednek salétromosak stb, földszintest nem vennék arrafelé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!