Milyen szempontok alapján lehet kiválasztani a viszonylag legjobb albérlőt?
Fizetőképesség - munkaviszonyt elvárni tőle a szerződéskötéskor pl
Meddig lehet hagyni, ha esetleg nem fizet, mert ugye a kauciót nem erre találták ki
Korrekt bánásmódot a bérlési idő során, vigyázni a berendezésre, a viszonylagos tisztaságra stb
Érdemes-e alacsonyabbra tenni a bérleti díjat és több jelöltből válogatni
1-es!
Igen, külföldön így van. Éltem kint, mindenről is tudni akartak, ott nem volt más választásunk.
De itthon??.. Senkinek semmi köze hozzá hogy én mit és hol veszek, és mennyi a pontos fizetésem.
A másik : mi van ha 20 eve egy helyen dolgozok és kézbe kapom? Vagy ebben a hónapban van munkám, aztán a következőben megszűnik a cég? Érted remélem.
Amúgy a kérdésre válaszolva.
Aki szimpatikus, dolgozik olyan kell.
Szerződésbe kell foglalni hogy mennyit késhet.
Nekem volt olyan tulajom aki 2 hónapig nem jött mert nem volt kedve (🤣), de nekem is volt hogy 1 hónapot csúsztam mert másra kellett hirtelen, és nem volt gond belőle.
Én azt mondom hogy 15 nap csuszas, max 1 hónap belefer. De ha nem fizet akkor azonnali hatállyal elkell hagynia a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!