Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ez csak szerintem gáz? Nos,...

Ez csak szerintem gáz? Nos, házat akarunk venni. Meg is van a pénz nagyrésze hozzá. Addig amíg nem találjuk meg álmaink otthonát újra! (Volt egy lakásunk) 2 gyermekemmel albérletet keresünk a férjemmel.

Figyelt kérdés
Olvasom, hogy albérlet kiadó kis 54m²-es lakás,erre 140-150 ezer/hó. Ebben még nincs gáz,mert simán ki tudjuk fizetni,de ilyet írnak a hirdetésben, hogy maximum 2 főnek kiadó 🙄 hogy mi? Rendesen 10 lakásból 10-be van ez írva. Ez szerintem gáz csak? Ha van gyereked már bérelni sem lehet ilyen horror összegért sem?

#albérlet #Albérlet 2 gyerekkel
2022. dec. 22. 05:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
74%

Még ha fizet is normálisan, a másik probléma a hangoskodás.

Nagyon sok ilyen kérdés van az oldalon.

2022. dec. 26. 18:11
 22/24 anonim ***** válasza:
36%

Minél többen laknak egy ingatlanban, az annál zajosabb. (Nyilván vannak különböző embertípusok, de azért általában ez a jellemző).

Ha kiadom a lakásom, én sem családosnak fogom kiadni, mert marhára nem akarok kicseszni a szomszédaimmal, illetve itt már előttem nagyon jól megfogalmazta valaki, hogy sajnos nagyon sok olyat lehet hallani, hogy lelakják az albérletet, majd nem fizetnek és ahol gyerek van, ott már ki nem teszed őket.

Rossz a rendszer, olyan megoldás kellene, ahol a kiadó is ugyanolyan biztosítékkal rendelkezik, mint a bérlő. Van olyan ismerősöm, akinek másfél éve nem fizet a család, mégsem teheti ki őket, ő fizeti a rezsit, ők meg élnek boldogan.

2023. jan. 12. 10:25
 23/24 anonim ***** válasza:
63%
Akkor jó hülye az ismerősöd!
2023. jan. 12. 11:01
 24/24 A kérdező kommentje:

Igen,megfordítva a dolgot, tényleg nagy rizikó a családos albérlő.

Most kivárunk, kamatozik a pénzünk. Igazából most a férjem szüleinek a két szintes házában lakunk ingyen. Nem is akarok kapkodni. Ha akarunk itt maradhatunk örökre, de nyilván akarunk sajátot. Meg azért kellett volna az albi,mert az abban a városban van ahol a munkahely

2023. jan. 14. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!