Csak az én gyerekeim nem mennek ilyen-olyan táborba a nyáron? 3 gyermekem van; 8,10,13 évesek. Nem mennek táborba, mert 3 gyereknek ez rengeteg pénz. Ma panaszkodtak, hogy miért nem, mert az osztálytársaik mennek. Mit lehet ilyenkor mondani nekik?
2-es vagyok.
Amúgy nem értelek. Gyerekenként havi 33ezer ft-tal többet kapsz, mit én.
1 gyerekem van. Megy táborba, meg amikor itthon vagyunk vele szabin, megyünk egy csomó programra.
Miért nem spórolsz nekik legalább fejenként 1 táborra? Egész évben tudni lehet, hogy lesz nyári szünet. 1 havi adókedvezményből megvan 1 heti tábor 1 gyereknek...
Iskolai tábor? Ott az étkezést kell fizetni de nektek az is kedvezményes.
Városi táborok? Pl itt katonai tábor 1 hetes ott alvós 11ezer forint lesz
Foci tábor 5ezer forint/hét
Úszásoktatás 20 ezer 2 hetes
Színjátszótábor 10 ezer 2 hetes
Pedig ez egy kis alföldi város
Ilyen nincs nálatok?
Azért nem mindenki tud spórolni mert van aki másra spórol, pl. közös családi nyaralás vagy autó csere vagy bármi. És oké hogy 33e-el több jár a harmadik gyerektől na de az el is megy.
Nekem még csak 9 a fiam de ő azért nem megy táborba mert nem akar. Együtt megyünk nyaralni kétszer, pluszban mamáékkal megy haromszor. A fennmaradó időben sokat járunk ide-oda, barátaival rollerezik, mozizik, stb. Ez a táborozás akkor "kell" ha a szülő nem tudja megoldani a felügyeletet. De nem egy muszáj-dolog akkor ha otthon vagy.
Egy van csak, de egynek is rengeteg pénz.
Most Ertzsébet táborban van, az ingyenes.
Nyáron iskolai napköziben lesz 4 hetet, szintén ingyenes (nem eszik bent)
Mit lehet ilyenkor mondani? a 3ból 2 már bőven elég nagy ahhoz, hogy megértse: nincs rá pénz. de szerintem a kicsi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!