Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy intézzem külföldön a...

Hogy intézzem külföldön a lakásbérlést ha nem vagyok perfekt?

Figyelt kérdés

Középszinten beszélek, de a biztosításhoz, meg banki ügyekhez nem értek. Lakást sem béreltem még soha se, magyarul is feladná a leckét. (Legalábbis, hogy beköttesem a szolgáltatót, és hogy a szerződésben mi van tv/telefon vagy vízdiktálás hogyűködik)

Nyilván ha ezt megértem, az már felsőfok lenne.

Az az érdekes, hogy ismerős alapfokkal ment ki, mégis el tudta intézni. Nem tudom hogy csinálta.

2022. dec. 7. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
HA ezeket nem érted, akkor még alapfokon sem vagy!
2022. dec. 7. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Hat vagy beszél legalább angolul vagy magyarokhoz megy akik segítenek neki. Vagy elsőnek panzió utána albérlet.
2022. dec. 7. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért szolgáltatókkal beszélni meg alap banki ügyeket intézni nagyon nem felsőfok, sokkal inkább közép. Ha ennyire sem tudsz kommunikálni, akkor vajon , érdemes e kimenni így? Ha nincs segítséged pl ismerősök vagy közvetítő cég akik segítenek az ilyen ügyintézésnél, akkor bajban leszel.
2022. dec. 7. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, megérteni alapfok, barmit elintezni elég az középfok.

Az hogy magyarul is feladja a lecket meg brutális öngól.

Szerezz magad mellé megbízható embert, aki fordit, mert nem te lennel az első aki a gatyaja nélkül marad nyelvtudas elkul.

2022. dec. 7. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Hát tőlem 2009ben a Nobel-díjról kellett a felsőfokún beszélnem, meg a szociális rendszerről, nem arról, hogy csókolom, szeretnék nyitni egy folyószámlát.
2022. dec. 9. 01:55
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Kell nekem éjjel írni... Szóval nekem a Nobel-díjról kellett beszélnem.
2022. dec. 9. 01:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell perfektnek lenni hozzá.
2023. máj. 30. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!