Honnan tudjam hogy csaló vagy sem? (Londonban lakásbérlés)
Figyelt kérdés
Londonba megyek nyáron 8 hétre.Találtam egy lakást ami képről itélve tetszett és az ára is elég olcsó ahhoz képest hogy központban van (500font/hó). Egy másik lánnyal bérelném aki állitólag már ott lakik de a másik szoba üres ezért én meg lennék abban.Irtam a tulajnak,küldött nekem szerződéseket,papirokat amiket ki is töltöttem,aláirtam és visszaküldtem neki.Utánna kért hogy küldjek előleget,elküldtem. Most pedig kéri hogy a kaukciót is fizessem ki mert csak ugy tudja lekötni az előleggel együtt és csak utánna tud nekem másolatokat küldeni erről. A tulaj elküldte az igazolványának másolatát és amikor először irtam neki hogy szeretném bérelni a szobát akkor visszairt hogy beszéljünk meg egy időpontot hogy megmutassa a lakást és utánna mondtam csak hogy Magyarországon élek és csak képeken keresztül tudnám megtekinteni..küldött képeket is,kivül,belül.Nme tudom hogy csaló lehet-e vagy sem? Tapasztalatok? Vélemények? Sosem csináltam még ilyen és nem szeretnék vele bebukni:/ honnan tudhatom hogy csaló-e vagy sem?2013. ápr. 23. 15:35
1/3 anonim válasza:
500 font havonta Londonban egy EGÉSZ lakásért? Felejtsd el! Én egy 2 személyes szobát (!!) bérlek a barátommal egy 3 szobás házban (tehát rajtunk kívül még laknak ott 2-en) és így fizetünk hetente fejenként 65 fontot, azaz havonta 260 fontot fejenként, összesen pedig 520-at! Mondom, egy szobáért!
Biztosan kamu vagy hátsó szánéka van két fiatal lánnyal a tulajnak!
2/3 anonim válasza:
#1 menjen el szövegértés tanfolyamra, igényesebb általános iskolások már kinevetnek ezért. Ha ti egy szobát 520-ért béreltek, akkor az 500 ugyanúgy egy szobáért miért is lenne gyanús?
Kérdező, az alapján amit leírtál ez nem átverés, megkaptad az igazolványát, képeket, stb., itthon is így zajlana az egész.
3/3 A kérdező kommentje:
a tulaj egy 30 év körüli lány:) nekem is 500 fontot kell fizetnem és gondolom a másik lánynak is vagyis a 2 szobás lakás bérlése 1000 font havonta
2013. ápr. 24. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!