Lehet menni úgy albérletbe, ha nincs munkám? Tehát úgy hogy félretett pénzből fizetném?
Vagy be kell mutatni bérpapírt?
Hallottam ilyesmiről is.
Van, aki ker valamifele munkaltatoi igazolast. 7 evig eltem albiban, tobben is, tolem soha semmit nem kertek. Igazabol az volna a lenyeg, hogy tudj fizetni idoben, de az, hogy a penz honnan van, senkit nem erdekel.
Sok egyetemista is lakik albiban, akiknek meg a szulei fizetik pl.
3-as, de miert fizessen elore? Hogyha valami miatt nem tetszik neki a lakas vagy nem talal munkat es koltozni akar, akkor veletlenul se tudjon elmenni, mert nem lesz neki mibol?
Amugy ertheto az aggodas a tulajok reszerol, mert en se szivesen adnam ki csak ugy olyannak a lakasomat, aki felretett penzbol fizet, mert aztan mi van, ha nem fizet. Dee lehet kotni kozjegyzo elott kikoltozesi ( vagy valami ilyesmi nevu) szerzodest, annak ertelmeben ha nem fizet; kb 15 nap alatt hivatalosan ki lehet rakni az illetot.
Bar ahogy irtam az elso valaszomban, ugyan en dolgoztam, de a 7 ev alatt tolem a kutya nem kert semmit ennek bizonyitasara. Oke, azt megkerdeztek, hogy nagyjabol milyen teruleten dolgozom, de hazudhattam is volna, konkret munkahelyet sose mondtam.
Köszi a válaszokat! Én amúgy ki tudnám előre fizetni a teljes összeget, amíg a szerződés tart.
Csak ez sem feltétlenül bizalomgerjesztő ajánlat szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!