3. kerület tömegközlekedésileg milyen? A belváros az uticél, a pesti oldalt tekintve. Még Kelenföldet nézegetem.
A 3. kerulet a Kolosy ternel kezdodik es Bekasmegyer szeleig tart. A masik iranyban a Dunatol a varos szeleig (konkretan Uromig) er. Osszesen majdnem 40 km².
Egeszen pontosan melyik reszre gondoltal?
Nincs különösebb kitétel, az egész kerületet nézem, kivéve a nagyon északi részét, mert az már elég távol van véleményem szerint.
Most ezzel tudom, hogy nem mondok okosat, de az a része, ahol találok albérletet, sajnos én vagyok akinek alkalmazkodnia kell :D
De akkor jól sejtem, hogy nem teljes egésze dicsérhető a kerületnek utazás szempontjából?
5-ös jó nagy hülyeséget írd, nehogy rá hallgass. Jóhogy nem még Mátészalkát is érintsd, hogy a belvárosba menj.
Óbuda nagy részéről a 9-es busz közvetlenül bevisz a Deák térre, az a legegyszerűbb, onnan gyalog ott vagy rögtön a Váci úton.
Ha Óbuda más részén laksz, akkor a HÉV+M2 vagy 17/19-es villamos + 4-6-os villamos vagy M2 lehet még megoldás.
" ott vagy rögtön a Váci úton. "
Mármint a Váci utcában, nem??.. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!