Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek miért nem ellenőri...

Szerintetek miért nem ellenőriz le soha a lakàs tulaja?

Figyelt kérdés

9 hónapja bérelek egy újépítésű tàrsashàzi lakàst és azóta nem volt itt a tulaj.

Közművek àt vannak írva a nevemre.

De nem értem,hogy nem érdekli,hogy hogyan vigyàzok a lakàsàra vagy egyàltalàn mi van a lakàsàval?

Vagy ennyire megbízik bennem?

Nyílvàn a lakàsa ugyan úgy van,mint amikor àtadta nekem,de akkor is fura,hogy nem ellenőrizget. Ilyen tulajtól nem béreltem még lakàst,de én nagyon örülök neki,hogy nem jön ide soha.

Amúgy egy megyében lakunk,szóval még az sem lehet,hogy messze lakik és azért nem jön.

2022. nov. 19. 11:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Családon belül van 2 kiadott ingatlan.

Édesanyukám érvei, hogy mért nem néz rájuk:

-Nincs ideje ezzel foglalkozni.

-Majd miután elmegy a bérlő úgy is felújítjuk. Ha ellop mindent és elkezdi a fal bontását, megspórol nekik egy kis időt.

(Ez mondjuk csak az egyik ingatlannál volt érv)

2022. nov. 21. 22:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A legutolsó albérletemben 6 évig laktam, kétszer találkoztam a tulajjal, amikor átvettem a kulcsot és utána amikor leadtam kiköltözés után. Egyszer elromlott a hűtő, akkor is csak küldött 2 embert, hogy kicseréljék és meg is volt oldva a dolog. Szerintem ez lenne a normális, sose bérelnék olyan lakást amit a tulaj rendszeresen látogatni akar.
2022. nov. 22. 15:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt az albimat amit átutalással fizettem ott 2x találkoztam a tulajjal, beköltözéskor meg kiköltözéskor. 13 hónapig béreltem. Mindig időben fizettem, plusz bútorozatlan volt a lakás, nagyon sok kárt nem is tudtam volna okozni benne, szomszédoknak meg nem volt rám panasza, így ő sem aggódott fölöslegesen szerintem.
2022. nov. 27. 15:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ezt követő albimban viszont, hetente hívott vagy jött fel a tulaj, rühelltem az egész szituációt, mindenen aggodalmaskodott. 3 hónap után fel is mondtam.
2022. nov. 27. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!