Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek miért nem ellenőri...

Szerintetek miért nem ellenőriz le soha a lakàs tulaja?

Figyelt kérdés

9 hónapja bérelek egy újépítésű tàrsashàzi lakàst és azóta nem volt itt a tulaj.

Közművek àt vannak írva a nevemre.

De nem értem,hogy nem érdekli,hogy hogyan vigyàzok a lakàsàra vagy egyàltalàn mi van a lakàsàval?

Vagy ennyire megbízik bennem?

Nyílvàn a lakàsa ugyan úgy van,mint amikor àtadta nekem,de akkor is fura,hogy nem ellenőrizget. Ilyen tulajtól nem béreltem még lakàst,de én nagyon örülök neki,hogy nem jön ide soha.

Amúgy egy megyében lakunk,szóval még az sem lehet,hogy messze lakik és azért nem jön.

2022. nov. 19. 11:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős? Beteges? Mi más dolga van, mi az élethelyzete?
2022. nov. 19. 12:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Lányom harmadik éve lakik albiban, azóta kétszer beszélt a tulajjal. Vannak ilyenek.
2022. nov. 19. 12:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
nálam sem volt soha a tulaj. ezek szerint megbízik benned
2022. nov. 19. 12:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém pesten tanul, albérletében 2 éve, mikor át lett adva a lakás nekik, azóta nem járt a tulaj. A tulaj egy főorvos, szimpatikus volt neki a testvérem, mert orvostanhallgató, így valószínűleg megbízik bennük. Plusz gondolom nincs sok ideje ezzel foglalkozni.

Igazából arra (is) való a kaució, hogy ha nem megfelelő állapotban adják vissza a lakást, akkor az fedezze a javítások költségeit. Ahhoz azért nagyon alja módon kell élni, illetve leélni a lakást, hogy ezt ne fedezze. Innentől meg nem sok értelme van a bérlők nyakára járni.

2022. nov. 19. 12:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
En egyetemista koromban tehát 3 éve laktam 5 évig 2 albérletben egyszer sem jött egyik tulaj sem. Azt se tudom hogy néznek ki. Másik lakótárs intézte az anyagiakat vele irogattak.
2022. nov. 19. 12:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi még sosem találkoztunk személyesen a bérelt lakás tulajdonosával, pedig 4 éve lakunk itt. A tulaj másik országban él.
2022. nov. 19. 14:12
 7/14 anonim válasza:
100%
Szerintem ez bizalmi kérdés. Mi sem járunk a bérlőnk nyakára, mert a bérleti díjért cserébe megilleti őt, hogy "saját" lakásaként használhassa az ingatlant.
2022. nov. 19. 16:04
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Megbízik benned.

Hívd meg őt a párjával együtt egy hétvégi teadélutánra. Még nagyobb lesz a bizalma.

2022. nov. 19. 17:11
 9/14 anonim ***** válasza:
92%
Mondj el egy imát, mert nekem volt szerencsétlenségem olyan tulajhoz, aki heti rendszerességgel csak úgy "beugrott" váratlanul..:(
2022. nov. 19. 19:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan helyen is laktam 4 évig, ahol nem viccelek egyszer sem láttam a tulajt. Az egyik lakótársam találkozott vele kétszer.

De a többi helyen is csak annyi volt, hogy havonta egyszer jött a pénzért 2-3 percre.

2022. nov. 20. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!