Ilyen esetben mit lehet tenni ?
Szóval határozott idejű szerződésem van még jövő augusztusig
A helyzet a következő, a tarsasházunk alatt vannak üzlethelyiségek és az egyik üzletet most roma származású emberek vették ki és fodraszatott nyitottak ami egyébként számomra nem lenne gond
Viszont konkrétan nem lehet tőlük sem pihenni és semit sem csinálni.
Fiatalok és állandóan szól a nagy cigányzene igen sajnos még késő este is mert éjfélkor zárnak be
De valamikor még hajnal 1-2 kor is nyitva vannak
Konkrétan ide csődűl az egész ismerősűk el foglalják az egész szabad parkolót 10-20 fiatal gyerek állandóan itt vannak szotyiznak az üzlet előtt, kiabálnak veszekednek
A leghosszabb hogy ez konkrétan az én alattam lévő helyiségben (az üzlet felett van az albim)
Ilyen esetben fel lehet mondani az albérleti szerződést?
Csendhàborítàs, feljelentés, ha van.
Ha nem, ràjuk küldöd az MVM-et 😈😈😈😈
Ha jól gondolom akkor ezek régen garázsok lehettek amit most üzlethelyiségnek adtak ki.
En biztos, hogy nem hátrálnék meg és nem költöznék el
Utána kell járni a hivatalban, ( építési osztály, földhivatal) hogy mi a rendeltetése annak a helyiségnek.
Ha garázsnak van deklarálva akkor nem lehet elidegeníteni. Tudom, sok helyen van ez így de attól még nem szabályos.
Már csak ez miatt is a hatóság beszüntetheti az üzlet működését.
Az üzlet megszűnik, a tulaj eltűnik. Csend és nyugalom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!