Albérlet Budapesten belül hol?
Ahol laktam és nekem tetszett:
11 nek a metrótól séta távolságra lévő része.
2-3 belsőbb része elég nyugis de a közlekedés hagy némi kívánni valót.
9 nek a nagykörúton belüli része.
1 és 5 ben még nem laktam de szívesen kipróbálnám.
6-7-8-14 et nem ajánlom ha nem ismered a várost és 100 kilónál könnyebb vagy.
Átutazni a várost esetenként 3-4 óra is lehet, szóval az életmódodhoz igazodva kell kiválasztani a helyet. Hova járnál onnan nap mint nap? Hetente? Havonta?
Társasházban szeretnél lakni vagy kertes házban? Emeleten vagy földszinten? Liftesben? Távfűtésesben, egyedi fűtésesben? Téglában, panelben, stb.? Legyen parkoló a házban vagy ne?...
Rendszeresen jártam arra onnan tudom, hogy 8 ker nem jó környék.
Nappal elmegy de este 10 után szeretnek betalálni.
5: Most engem kifejezetten a körúton belüli Üllői úti szakasz érdekel, hogy mi a különbség az Üllöi út páros és páratlan oldalán. Merthogy Belső-Ferencvárost mondtad, hogy az jó.
150 éve lakunk Pesten és teljesen homogén környékeknek ismerjük az ellentétpárba állított részeket, sőt, 6-7-8-at, 14-et talán jobbnak (szebbnek), mint a 9-et.
Szerintem inkább az igényeidet nézzed és ahhoz keressél lakást.
Én pl szívesen mentem volna 13. kerületbe de nagyon messze volt a munkahelytől. Más kerületekben más-más lakások jellemzőek, illetve más dolgok elérhetőek.
Én konkrétan a belvárost és a közvetlen közelét (Főleg Rákóczi és Bajcsy Zsilinszky közötti részt) nem ajánlom vagy legalábbis érdemes odafigyelni, hogy mi van a környéken, mert a buli negyed nem csendes. Hangos, sok a részeg és hugyszag van mindenütt. Arról nem beszélve hogy a sok airbnb ben tombolnak a külföldiek.
Ha relative közel akarsz lenni:
- 13. szerintem jó
- 14. is jó csak figyelj tömegközlekedésre, mert vannak részek ahol elég rossz.
- 9. kerület, főleg a Haller úton belül kifejezetten jó.
-8. kerület déli, dél-nyugati oldala egész jó és jóval olcsóbbak az albik a "hírhedtsége miatt." Én itt élek, nem vagyok 100 kilós és nekem sohasem volt gondom, vannak kérdéses emberek itt-ott de kb ennyi.
Én amit személy szerint nem kedvelek az a 6-7. kerület. Kissé túlságosan kopár, kb egy fát nem látsz.
Plusz ha van lehetőség akkor ne a főutak mellett legyen a lakás egyértelmű okoknál fogva. Plusz vannak házak ahol lehet érezni mikor elmegy a villamos, ami elég idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!