Hogy reagalnal ezekre.?
Figyelt kérdés
Együtt lakunk egy albérletben a kollegammal. Én megismertem egy lányt és néha néha itt alszik este. Ő viszont ide hozzá a baratait, szüleit egy másfél hétre. Konkrétan elmentek nem rég a szülei úgy volt 3 napot lesznek erre 1 hét és most hozzá a barátait egy hétre stb...2022. okt. 27. 15:05
1/4 anonim válasza:
Hát... én nem ellenőrizgetem a bérlőmet, de EGY főre van kalkulálva a bérleti díj és a legsúlyosabb szerződésszegés, ha másnak odaadja a kulcsot. Tehát vendég addig oké, amíg nem kell neki kulcs, tehát teadélután oké, barát egyszeri ottavása oké. De ha az idő 20-40 %-ában 3-4 fő van ott, akkor a bérleti díj sem ennyi.
Milyen szerződésetek van?
Tehát első körben a tulaj felé nem korrekt.
Második, hogy ti eleve ketten béreltek, tehát egymás felé sem korrekt, hogy van egy szerződött állapot, és annak megszegését köteles vagy tűrni... Nem vagy köteles tűrni.
2/4 anonim válasza:
Beszéld meg a társaddal, hogy változtasson a szokásain, ill. arányosan többet fizessen az eddigi lakbérhez.
Ha nem hajlandó belátni, akkor (ha jónak látod) hagyd őt ott magára.
3/4 anonim válasza:
Korábban olvastam egy jót,járj meztelenül vagy alsoban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!