Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy reagalnal ezekre.?

Hogy reagalnal ezekre.?

Figyelt kérdés
Együtt lakunk egy albérletben a kollegammal. Én megismertem egy lányt és néha néha itt alszik este. Ő viszont ide hozzá a baratait, szüleit egy másfél hétre. Konkrétan elmentek nem rég a szülei úgy volt 3 napot lesznek erre 1 hét és most hozzá a barátait egy hétre stb...
2022. okt. 27. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Hát... én nem ellenőrizgetem a bérlőmet, de EGY főre van kalkulálva a bérleti díj és a legsúlyosabb szerződésszegés, ha másnak odaadja a kulcsot. Tehát vendég addig oké, amíg nem kell neki kulcs, tehát teadélután oké, barát egyszeri ottavása oké. De ha az idő 20-40 %-ában 3-4 fő van ott, akkor a bérleti díj sem ennyi.

Milyen szerződésetek van?

Tehát első körben a tulaj felé nem korrekt.

Második, hogy ti eleve ketten béreltek, tehát egymás felé sem korrekt, hogy van egy szerződött állapot, és annak megszegését köteles vagy tűrni... Nem vagy köteles tűrni.

2022. okt. 27. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg a társaddal, hogy változtasson a szokásain, ill. arányosan többet fizessen az eddigi lakbérhez.

Ha nem hajlandó belátni, akkor (ha jónak látod) hagyd őt ott magára.

2022. okt. 27. 19:13
 3/4 anonim válasza:
67%
Korábban olvastam egy jót,járj meztelenül vagy alsoban...
2022. okt. 29. 00:44
 4/4 anonim válasza:
17%
Beszélj a váratlan vendegekkel
2022. okt. 29. 00:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!