Tatabányáról megéri Budapestre felköltözni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 07:47
1/22 anonim válasza:
Mármint milyen szempontból? Egyébként esélyes, hogy amennyivel többet keresnél, az el is menne albérletre.
3/22 A kérdező kommentje:
Tatabányán is drága
2022. szept. 12. 08:47
4/22 anonim válasza:
Többet keresel, de több is a lakhatás. Szerintem programok szempontjából mindenképp, munkalehetőség is több van, bár nem tudom miben dolgozol/dolgoznál. Szintén tb-i vagyok és mennék Pestre.
5/22 anonim válasza:
Azt kellene megérteni, hogy Bp. egyre drágább, és egy csomó olyan dologért is fizetnél ami Tatabányán még jóval olcsóbb vagy akár ingyenes.
Arról nem is beszélve, hogy ki tudja, hogy egy-egy albérletben mekkora lesz a fűtésszámla hamarosan.
6/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem éri meg kivéve, ha valamilyen komolyabb végzettséged van.
Mi a végzettséged vagy a szakmád?
7/22 anonim válasza:
Vesd össze a mostani lakbéred nagyságát a budapestivel, a mostani jövedelmed a budapestivel, az utazási költséget a mostani munkahelyedre a budapestivel, a mostani rezsidet a budapestivel stb., aztán dönts.
8/22 anonim válasza:
Magyarul hiába keresnél mondjuk kétszer többet, ha Bp.-en minden 3-4x annyiba kerül.
9/22 A kérdező kommentje:
De nem ugyanez a helyzet,ha külföldre megyek?
2022. szept. 12. 23:37
10/22 anonim válasza:
Az évfolyamtársnőm naponta járt be Tatabányáról az egyetemre, 1 óra volt neki háztól házig távolsági busszal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!