Bement és kidobta a cuccaimat?
Felmondtam a bérleti szerződést és még 1 hónapig én laknék benne.
Azonban a főbérlő bement és kidobta egy csomó cuccomat amíg nem voltam otthon.
Nem tudtam takarítani se és ezen volt felháborodva hogy milyen rendetlenség és szemét volt de még én lakok benne nem ő akkor mi köze!
Az utolsó 4 havi rezsit nem fizettem ki sajnos mert nem tudtam. De attól még ehez nincs joga! Egyébként is Majd kifizetem valahogy utólag.
Mit tudok csinálni? Feljelenthetem?
A szerzödés le nem jártáig van lakhatási jogod .
A holmijaihoz nem lett volna szabd hozzá nyúlni sem.
Az elszámolás 1 külön dolog.
Hol tudom megtenni a feljelentést?
Ő azzal érvel hogy küldött felszólítást és nem fizettem így megszűnt a szerződes mivel nem fizettem.
De ilyen nincs!
Hol tudom megtenni a feljelentést?
Tényleg kaptál felszólítást? Tényleg nem fizettél?
Alap esetben persze, be sem mehet a lakásba, de ha 4 hónapja nem fizetted akár csak a rezsit, akkor a helyedben azért én visszavennék. LEHET, hogy akkor tényleg megszűnt a szerződésed. Ettől persze, nem szép dolog kiszórni a cuccaidat, de ha már bérelsz valamit, akkor nincs olyan, hogy nem fizetsz. És ha mégis, akkor előre kell tisztázni, hogy nem tudsz fizetni és hogyan tervezed a törlesztést.
Mindketten hibásak vagytok.
A rezsit nem fizettem és kértem hogy a kauciót tegye oda az utolsó 2 havi bérleti díjnak amin szintén kiakadt pedig a szerződésben nincs benne hogy nem használhatom fel. Szóval úgy veszi bérleti díjat se fizettem de a kaucióm nála van.
A postaládába volt bedobva egy felszólító levél,ennnyi.
Kaució nem arra van.
Mi volt a felszólító levélben pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!