Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért nem lehet háziállat?

Miért nem lehet háziállat?

Figyelt kérdés
Én értem hogy sok albérletbe nem engedélyezett a kutya. De már lassan odáig fajul hogy nincs albérlet ahova kutyát is lehet vinni. Az én kutyám még nem is nagy mivel tacskó. Szobatiszta, tanult kutyus és sehova nem bírok költözni. Ilyenkor mit kéne tegyek? Megválni tőle nem bírnék sajnos mert nagyon szeretem és családom részévé vált.
2022. aug. 3. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel! Nekem több kutyás-macskás ismerősöm is van, akik mind találtak jó albérletet!
2022. aug. 3. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Valamennyire érthetö, mert az állattartók jó része nem igazan neveli a háziállatot, illetve ha az állat kárt okoz a lakásban (föleg szobatisztaság-probléma vagy egyég szennyezödés), azt egy sima tisztasági festéssel nem lehet megszüntetni kiköltözés után, a tulajdonosnak marad egy olyan lakás, amit nem igazán tud kiadni, mielött renoválja.

De azért van néhány olyan lakás is, ahol lehetsz!

2022. aug. 3. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező! Tényleg nem bántani szeretnélek, de nagyon nem értelek téged és azokat akik úgy akarnak állatot tartani, hogy közben nincs saját lakásuk. Köztudott, hogy nemigazán van kiadó albérlet ha van háziállat, akkor mégis minek kell venni, befogani? Majd pedig panaszkodni, hogy nem találsz kiadó lakást. Tudatos gondolkodásnak itt kellene kezdődnie, és nem a lakástulajdonosokat szidni, hogy miért mondanak nemet. Én se tehetem meg, hogy állatot tartsak, pedig nem lenne rossz, hogy nem üres otthonra jövök haza, de kénytelen vagyok megállni. Néha nézegetem a hírdetéseket, de aztán rájövök, hogy nem lehet.
2022. aug. 3. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Mert a kutya és macska a kertbe való, nem lakásba.

Bérelj kertesházat.

2022. aug. 4. 08:31
 5/7 A kérdező kommentje:
3 válaszolónak: nem terveztem kutyát tartani de mivel kint egy elhagyatott háznál találtam, nem bírtam ott hagyni, le volt fogyva, félt és tiszta kosz volt...ezért lett kutyám.
2022. aug. 4. 12:00
 6/7 A kérdező kommentje:

4. Válaszolónak: kertes ház sincs de mind1...ami van az messze és havonta 400ezer.

A kutyát, macskát meg azért lehet szobatisztaságra nevelni mert bent is tartható (kisebb kutya fajtára gondolok most)

Gondolom egy csivava kutyát se b@sznak ki a kertbe télen. Nekem tacskóm van aki ugyan úgy kistestű kutya... persze egy németjuhász vagy épp egy pitbullt már kertben tartanék ha lenne rá havi 400ezrem csak úgy elfekvőbe

2022. aug. 4. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Én attól félnék, hogy ha kutyára rájön a hasmenés, hányás akkor nem szalad a WC-re hanem kidobja a taccsot ott ahol van. Vagy a cégnél vannak irodai kutyák. Hiába vannak tisztán tartva a padlószőnyegünk kezd tiszta mocsok lenni.

Mondjuk néha én sem értem a dolgokat. Korábban albérletem egy okádék volt, a tulaj megmondta hogy semmilyen állat nem lehet, miközben az előző lakó a haverja volt aki úgy lelakta a lakást hogy egy disznóólban nagyobb volt a higiénia...

2022. aug. 4. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!