Mely oldalakon, vagy kerületben lehetnek 100 ezer alatti kiado albérletek ami NEM diákoknak való szoba vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Anno simán találtak nekem pl felujitando elado házat amit potom összegért kiadtak pár hónapra míg el nem kel a ház. Az nekem pont jól jött
Ilyesmiket keresnék
2022. júl. 4. 15:58
1/13 anonim válasza:
Hát, akkor próbáld ott, mint anno.
2/13 A kérdező kommentje:
De azt nem én találtam. Meg szerintem random mák volt.
2022. júl. 4. 16:24
3/13 anonim válasza:
Erre a mai viszonyok között igen kicsi az esély. Nagyon felmentek a bérlemények árai is.
4/13 A kérdező kommentje:
Elado házak pár hónapra ha kiadnák az bőven jo lenne. De nem hivhatok fel 100 elado házat nem e kiadnák 2-3 hónapra mire egy talán igent mondana.
2022. júl. 4. 16:50
5/13 anonim válasza:
Hat bocs, de ha en eladom a hazam, akkor benne is lakom az eladasig :D
De ha tegyuk fel, ez mar a sokadik lakasom, akkor se adnam ki aron alul, ha kaphatnek erte par honapig is ketszer annyit, foleg Budapesten.
Amit te keresel, az egyszeruen mar nem igazan letezik.
Vagy lemondasz pestrol vagy kikohogod az albi arat, ez van.
6/13 A kérdező kommentje:
Valahol vannak áron aluli albik, csak nem ott kell keresni ahol a 100 felettiek vannak, vagy hivatalosak.
2022. júl. 4. 21:49
7/13 anonim válasza:
De ha ennyire tudod, akkor miért a kérdés..?
8/13 A kérdező kommentje:
Mely oldalakon.
Az.
2022. júl. 5. 00:22
9/13 anonim válasza:
Mindenhol akad, naponta többször nézni kell.
ingatlan.com, FB, jófogás.
10/13 anonim válasza:
100e Ft alatti kiadó lakást keresel Budapesten? Én a helyedben 2018-ban keresném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!