X. XIX. Kerületben keresek pár órára kiadó szobát. Ki tud ilyet?
Figyelt kérdés
Pár órára, vagy egész éjszakára. Sok linket megnéztem már, de ezekben a kerületekben nincs hirdetve.2016. ápr. 3. 20:11
2/7 A kérdező kommentje:
Hát inkább szeretkeznénk. De viszünk bele dugást, és játékot is. ;)
2016. ápr. 3. 20:16
4/7 A kérdező kommentje:
Ezen túl vagyok! Minden más kerületet kidob. Hirdetve nincs ezekben a kerületekben.
Próbálkozok, hátha találok.
2016. ápr. 3. 20:41
5/7 anonim válasza:
Mi az a "szobáztatás", te vén kujon? :)
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Jó, igazad van. Nem írtam, hogy a X. kerületben találtam. De a XIX. kerülethez közelebbi részében szeretnék találni.
Ne azt boncolgassuk, hogy miért nem jó az ami van. Jó az is. De haladjunk keletre :)
De bele venném még a XVIII. kerületet is. Részben az ingyenes, biztonságos parkolás miatt, részben mert csendesebb külváros.
A búvóhelypanzió kilőve, kissé koszos! Az ágynemű, a jakuzzi meglehetősen büdös volt.
2016. ápr. 4. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!