Nem tudom felmérni a lakás állapotát?
Most költözik ki a bérlőm 1 hónapon belül és em tudom felmérni a lakás állapotát. Utánuk új bérlő költözne bele.
Én külföldön élek,most vagyok itthon 2 hétig,most tudnám elintézni,megnézni.
Azt mondta hogy képzelem hogy most szólok és így egyből ő engem beenged, nem lesznek otthon.
Kértem hogy akkor készítsen fényképeket a lakás mostani állapotáról, abba sem megy bele,azt mondja hogy hogy képzelem ezt,hogy ott vannaka cuccaik és úgy küld nekem fotókat.
Mit tudok tenni? Fel szeretném mérni,hogy kell e festés,valami csere,stb, mert utánuk egyből ki szeretném adni.
Sajnos most már fizetni sem hajlandó az utolsó havi bérleti díjat,azt irta használjam fel a kauciót.
Csak hogy ez nem így működik..mert a lakást nem láttam és nem tudom milyen állapotban van,visszajár e a kaució egyáltalán.
Fordulhatok ügyvédhez ebben az esetben?
Lelépett a lakásból,nem fizetett semmit. Az utolsó havi díjat+rezsiket sem fizette. A kulcsot a postaládában hagyta.
Szerintem már soha többé nem fogom tudni ezt bevasalni. Megszívtam.
A következő bérlőt jobban megválogatom.
Legalább 2 hónap kaució, plusz egy hónap lakbér előre.
Ezen felül közjegyző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!