Mi várható a lakásárakban? Egyre több az eladó lakás. A vevők száma is növekszik? Egy lakás árából hány %-ot lehet alkudni? Mekkora lakások a legkelendőbbek? Mi a legfontosabb egy lakásnál? Az állapota, elhelyezkedése, emelet, panel/tégla?
"Egyre több az eladó lakás."
Hát én nem ezt látom, legalábbis Budapesten nem.
Ugyanazok a lakások vannak fent féléve, de mondjuk a tél nem is az ingatlanbiznisz csúcsa.
Mivel egyrészről eladó vagyok, másrészről vevő is, várom a tavaszt-nyarat és majd akkor véleményezek.
A többi kérdésedre teljesen szubjektív választ lehet csak adni, én ebbe most nem mennék bele.
Elég nagy a bizonytalanság az ingatlan piacon. Senki nem tudja megjósolni még a következő fél évet sem.
A többi kérdésedre nincs egy konkrét válasz. Kettőtökön múlik hogy mennyit lehet alkudni. Ha sürgős az eladás, akkor nyilván jobban enged a tulaj. De persze senki nem fogja magától lealkudni, azt neked kell.
Talán a teljes ház állapota és a szomszédok a lényegesek (a kettő azért összefügg valamennyire), a többi az egyéni preferenciáidon múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!