Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapesten kiadnám a lakásom,...

Budapesten kiadnám a lakásom, de csak hétköznapra, így szerintetek lehet normális bérlőt találni?

Figyelt kérdés
Budapest IV. kerületben, városkapu megállónál közvetlen 50m2-es lakást kiadnék, de úgy hogy hétvégén csak enyém a lakás tehát csak hétköznapra adnám ki.
2022. máj. 30. 21:50
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Ott nem vezették be a rezsicsökkentést vagy mi
2022. máj. 31. 17:06
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Mondom én, hogy körpanorámás jacuzzi van a tetőteraszon...:)
2022. máj. 31. 21:13
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

A lakásról elég vélemény van, nekem is ugyanaz

De a kialakított képed az egyetemistákról egyszerűen szánalmas és gyerekes

Ha ilyen előítéletes vagy, inkább ne add ki a lakásodat

Képzeld, nekik is van saját életük, ők is szeretnének bulizni vagy barátokkal lógni a hétvégén, azért költöznek külön, hogy egy kicsit önállósodjanak, a vidékiek pedig meg szeretnék ismerni pestet szabadidejükben, általában hétvégén

Senkit nem ismerek, aki minden hétvégén hazamegy

Viszont anyuci/apuci segít lakást választani, azt meg kell hagyni

Én szüleim is megnézték a lakást, kipróbálták a gépeket, szekrényajtókat, anyám még csekkeket is kért

És hidd el, egy ilyen ajánlatnál ki is rángatják a gyereket a házból.

Mondjuk ez remélem egy troll kérdés, Városkapunál 170-es bérleti díj és 80k-s rezsi még viccnek is rossz

2022. máj. 31. 23:45
 44/47 anonim ***** válasza:
84%

Vidd lejjebb az árat!

Legyen 60 mondjuk.

2022. jún. 7. 06:31
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
28: Nálunk 9000 a kktg és 3500 ft a rezsi 1 fő fogyasztása esetén.
2022. jún. 7. 06:34
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy normális lenne-e a bérlőd, de nem lehetetlen találni csak a hétköznapokra bérlőt. Nekem egy vidéki ismerősöm vett egy pesti lakást, hétvégente jött csak fel a fővárosba bulizni. Egy idő után talált egy egyetemistát bérlőnek aki hétvégente hazajárt. Mindig egyeztettek, hogy a bérlő mikor akar hazamenni és az ismerősöm mikor akar jönni szórakozni. Sikerült mindig megbeszélniük, mert egyik sem akart minden héten hazamenni vagy bulizni. Persze az egyetemista nyomott árat fizetett csak a lakásért.
2022. jún. 8. 00:48
 47/47 anonim ***** válasza:

Valakinek, aki airbnb-zik.

Be lehet állítani ugyanis, hogy melyek legyenek a szabad napok.

2023. márc. 4. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!