Budapesten kiadnám a lakásom, de csak hétköznapra, így szerintetek lehet normális bérlőt találni?
Adj ki csak 1 szobát, amit a bérlő akkor használ amikor akar és 1-et meg zárj le saját részre, amit te akkor használsz amikor akarod.
Ha olyan hiper-szuper részen van és nem egy trágyadomb, akkor talán rezsivel együtt 100-ért ki tudod adni, de még így is húzós lesz, mert sokan nem szívesen laknak együtt a tulajjal.
Nem valószínű, hogy fogsz olyan bérlőt találni, akinek ez megfelel. A kétlaki életet élő (egyetemista, BP-en dolgozó vidéki) bérlők 99%-a nem tudja megígérni, hogy minden áldott hétvégén elhagyja a lakást, főleg nem 100ezer forintért. A maradék 1%-nak a 99%-át pedig zavarná, hogy az ő cuccai ott vannak és te bemászkálsz.
Vagy add ki rövid távokra (turistáknak, kúró pároknak, akármi). Vagy adjál ki csak egy szobát.
Szerintem egy normális bérlőt zavarna, ha meg lenne szabva neki mikor tartózkodhat otthon, főleg ha 100k-t fizet érte (igen, sok pénz ahhoz képest, hogy nincs egy biztos helye)
20-22 napra örülünk, hogy nem kérsz teljes havi lakbért!
Az egyetemisták nem ugranak le minden hétvégén anyucihoz, a legtöbb dolgozik, plusz ha elkapja a covid és karanténba kerül, akkor nem is tud kimenni
És mivan ha neked hét közben kell hazamenned?
Vendégül lát? Esetleg akkor is el lesz küldve? Ezt ő sem tudja biztosan, idegenek ígéreteinek meg nem hiszünk.
Inkább bérelnék 85-90k-ért szobát, de akkor ne kelljen azon aggódnom, hogy hol alszok hétvégén.
100k bérleti díj meg még fizessem a teljes rezsit, de hètvégére még a cuccaim is pakoljam ki is?
Te hülye vagy.
Ennyiért bérelnék lakást egy külső kerületben inkább
100k-ban bennevan a rezsi. Tehát 100k-kívül nincs több költség, és optikai net meg tévé is van.
Ha annyira ragaszkodtok egy szobához, akkor az megoldható hogy egy szobát lezárunk amibe mindig csak a bérlő mehet be.
AZ nekem nem gond ha bezárja a a cuccait a szobával együtt. Nekem az a gond hogyha hétvégén esetleg foglalt a wc vagy fürdő, tehát lehet zárva a szoba, csak ne legyen ott senki.
Tehát 100 ezerért (rezsivel együtt) kiadsz EGY SZOBÁT, de megszabod, hogy mikor lehet ott a bérlő, azaz összesen havi 20 napot tartózkodhat ott.
Hát, mit is mondhatnék?
Sok szerencsét a keresgéléshez!
Az egész lakást használhatja egyedül mikor hétköznap van.
Mikor 170+ rezsi az átlag, ahhoz képest sztem nem drága.
Az átlag nem 170 +rezsi, hanem 130 + rezsi. Mivel ÁTLAGRÓL beszélünk, ebbe nem tartoznak bele a budai luxusvillák, vagy a 3-4M/m2 árú, akár pesti, luxusmódra berendezettek sem.
Te is nyilván nem ilyent adsz ki és a 20-30ezer differenciát megér a bérlőnek a teljes havi lakhatási szabadság, ami még azt is garantálja neki, hogyha úgy tartja biztonságosnak, még a zárat is lecserélheti.
Nem hogy a bérbeadó hétvégékre kitiltja az otthonából!
Remélem troll vagy, mert ha nem, akkor egyre nagyobb a baj a világgal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!