Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Tényleg ennyibe kerül Bp-n...

Tényleg ennyibe kerül Bp-n egy szoba? (lent)

Figyelt kérdés
130-140 ezer forint + rezsi környékén látok szobákat. Persze van olcsóbb is, de én jelenleg a belvárosi, igényes, felújított szobákról beszélek. Valóban szépek, ha lakótársakkal élnék, biztosan szívesebben laknék ilyen helyen még ha drágább is, mint egy külvárosi, régimódi szobában. De tényleg reaálisak ezek az árak? Gondolom ezek külföldi diákoknak vannak inkább, nem?
2022. máj. 24. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Hol látod, te? Lakás is van ennél jóval olcsóbban is.

Muti a linket, plíz.

2022. máj. 24. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az öcsém a Keletinél lakik egy 3 szobás szép lakásban 2 haverjával, amire fejenként 70 ezer + rezsit fizetnek.
2022. máj. 24. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi sajnos.:(
2022. máj. 25. 00:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam ennél jóval olcsóbbat is.
2022. máj. 25. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sopronban is simán mennek ennyiért akár még euróban is, akkor Pesten pláne simán.
2022. máj. 25. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki az elmúlt években ki tudott venni albit jó áron annak most hatalmas szerencséje van, hogy nem kell ezzel foglalkoznia, főleg ha rendes a tulaj és nem emelte duplájára az árakat. Én is csak pislogok az árak láttán. De egyébként a másik oldal is sokat változott. Ha az albérletet keresőket nézed, ott is sokan vannak már akik egyedül kifizetnek 150+rezsit, és ez még csak az alja, ennél jóval nagyobb összegeket is kifizetnek. Szóval valószínűleg reális.
2022. máj. 26. 14:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!