Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyi az a biztos fizetés...

Mennyi az a biztos fizetés amivel egyedül is lehet albérletbe költözni úgy, hogy nem kell nyomorogni?

Figyelt kérdés

2022. máj. 16. 03:34
1 2
 11/15 Meton ***** válasza:
66%
Inkább a számítógép, de igazad van, ha a nagy fogyasztókat kivesszük, akkor lehet kevesebb a villanyszámla. Villanybojlerem nincs.
2022. máj. 22. 10:32
 12/15 Meton ***** válasza:
75%
Viszont továbbra is fenntartom, hogy 110-ből nem nagyon lehet lakást bérelni. Ennyiért egy szobát kapsz, bár abból egész jót, vagy esetleg egy 30m2-es garzont. Mondjuk nálam a lakás 50m2 felett kezdődik legalább 2 szobával, de mondjuk az is igaz, hogy aki egyedül van, annak a garzon bőven elég.
2022. máj. 22. 10:47
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

"Inkább a számítógép"

Mondjuk a számítógép pont lóf^szt nem fogyaszt átlagos használat mellett.

2022. máj. 22. 11:06
 14/15 anonim válasza:
100%

Itt látok egy kis tévedést, ezt kijavítanám:

"Akkor láttam 10+ ezres számlát amikor még lakótárssal laktam és kiderült, hogy 0-24-ben ment a szobájában egy elektromos hősugárzó."

Általában a kisebb hősugárzók kb legalább 2 kwh-t fogyasztanak. Ez egy hónapra 0/24-be 720 kwh-t jelent ,azaz 1420 kwh ami kb 26640 Ft jelent 37 FT-tal számolva.

2022. máj. 22. 19:11
 15/15 Meton ***** válasza:

Nekem csak egy számítógépem van, ami csak 700W-ot fogyaszt, de ez a legnagyobb fogyasztó a lakásban. Persze vehetjük még a mosógépet is, annak is hasonló a fogyasztása. Viszont ha jól számoltál, akkor bizony nem is olyan nehéz túllépni a 10 ezres fogyasztást. Amúgy felesleges ezen vitázni, mert annyira minimális tétel. Mondjuk veheted 5000 forintra, talán az még mindig reális, de az egészhez képest nem sok. Pont ezért nem is értem, hogy miért erőltetik annyira, hogy spórolni kell az árammal? Persze nyilván egy hősugárzó már húzósabb, de az átlagos fogyasztók nem pörgetik meg a villanyórát. Aki meg hősugárzót használ, az nagyon jól tudja, hogy a házat rendesen le kell szigetelni. Akkor lehet és érdemes is hősugárzót használni. Igaz, a villanyszámla magasabb lesz, de megéri.

Ott tartottunk, hogy 110-ért lehet kapni egy garzont. Ehhez mondjuk reális a 40-ezer rezsi. A kajára számoljunk 50-et, ami szerintem sok, de így belefér, hogy az ebédet rendeli. Mondjuk ha 1300-ért lehet rendelni, az 26 ezer havonta. Hétvégén azért kell főzni, és persze a reggelit és a vacsit be kell szerezni. Még talán a nasi is belefér, meg a tisztítószerek. Így ez eddig 200 ezer. Ruházkodást, utazást és szórakozást nem számoltam bele, az még ezen felül van.

2022. máj. 23. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!