Mennyi lehet ez így összesen?
Sziasztok, 20 éves vagyok jelenleg, költözés miatt lenne kérdésem :)
Egy kisebb 1,5 szobás albiban, vidéken, egyedül mennyi lehet a költség a bérleti díjon kívül?
Rezsiben ugye benne van havonta a víz-gáz-áram(?) ezen kívül a közös költség illetve a tv.-internet. Ha nem fogyasztok sokat, és spórolós vagyok inkább, akkor mennyiben jöhet ez így ki? (Bérleti díjon kívül.) Közös költség itt kb 7000 ft.
Bérleti díj 70 e egyébként amiket nézek, összesben 100-ból meg leeht úszni vagy inkább 110-ben gondolkodjak?:)
Előre is köszi!
Nekünk a rezsink 35 ezer átlagolva. Néha kicsit több (fűtésszezon-hűtés szezon) néha kicsit kevesebb pl tavasz, ősz.
Szerintem ennyi a minimum amivel számolj.
A "nekünk"-be mi tartozik? 2 fő?
Én egyedül lennék, így azért kevesebb a fogyasztás is..nem?
Nem kevesebb jelentősen.
2 fő, de mivel esténként vagyunk otthon csak, így nagyban nem befolyásolja. A villanyt ugyanúgy használnák, fűtés ugyanúgy menne, a hűtő-mikró ugyanúgy menn, közös ktg ugyanannyi lenne, net ugyanannyi lenne. Max annyi, hogy nem kettő, hanem egy ember pisilne, zuhanyozna :D De az elenyésző összeg, a vízszámlánk így is max 3500/hó, akkor lehet, hogy csak 2500 lenne. Nem különbség :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!