Hogy oldjam meg, hogy a bérbeadó hajlandó legyen időpontot egyeztetni havi találkozóhoz?
Nagyon összevesztünk.
Szerinte rendben van, hogy ránk csörög amikor arra jár, hogy jó-e nekünk. Nyilván engem zavar ha mosatlan tányerokkal, kócos hajjal, stb kéne fogadnom de ezt így nem mondhatom el. Mindig legalább egy picit kéne takarítani és nem mondhatom, hogy most is program van, amikor az asszony a gyerekkel folyton otthon van.
Hajthatatlan, szerinte én vagyok rugalmatlan, meg a postás is váratlan időpontban jön (Ja, csak ő megáll a küszöbön).
Úgy tudom, jogilag van rögzítve, hogy a látogatás csak időpontra történhet.
Nem tudom erre a pár hónapra amíg ott vagyunk, érdemes-e jogi dolog után nézni, egyáltalán mivel lehet hatni erre az idiótára.
Amikor kiderült, hogy életveszélyes az elektromos rendszer, akkor is mi voltunk hibásak, hogy a zsebébe kellett nyúlnia.
Mit tanácsoltok?
"Hajthatatlan, szerinte én vagyok rugalmatlan2
Jogodban áll rugalmatlannak lenni, nem számít szerződésszeglsnek.
"Ne haragudjon, elfoglaltak vagyunk, jó lenne holnapután 4 óra itt és itt?"
A szerződésben nincsen rögzítve a fizetés napja?
Te is tudod, mikor aktuális a fizetés, felhívhatod 3 nappal előbb is hogy mikor, hányra jöjjön és hova...
Mivel felmerült, leírnám, hogy nem pénzezés miatt jön föl, mert azt utalom. Körbenézni jön.
És úgy állítja be, mintha ő neki kéne alkalmazkodni, hogy időpontot kell beszélnie a saját lakásához. Nem is ment bele, és még én vagyok rugalmatlan, hogy kikérem magamnak.
Mondom neki, jól van, akkor hívja a feleségemet, ő sokkal türelmesebb mint én. Majd a sokadikra esetleg pont alkalmas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!