Mennyi adót csalhatott a főbérlő?
Figyelt kérdés
5 évet laktam a lakásában, de kirak és elég kellemetlen helyzetbe kerültem emiatt. Mindig kp-ban fizettem neki, mert azt mondta, hogy így nem kell valamit adóznia, de 2 hónapja már amióta rosszba lettünk számlára küldöm neki. 100 ezret fizettem neki havonta 5 éven át. Foglalkozik ezzel valamilyen szerv? Mert tuti nem adózott.2022. márc. 18. 15:55
12/21 anonim válasza:
Oké. Mondtad, hogy nem fogadod el az újabb emelést, 30 napon belül kiköltözöl. Hogy jutott el a dolog odáig, hogy ő kizárjon téged?
13/21 A kérdező kommentje:
Ekuldtem a k anyjába, mert ő is hasonló hangnemben beszélt velem. Elmentem otthonról pár órára, aztán más zár volt az ajtón
2022. márc. 18. 18:53
14/21 anonim válasza:
"aztán más zár volt az ajtón"
Jól tette!
15/21 anonim válasza:
Ingatlan bérbeadás adózása magánszemélynél
2022-ben kizárólag személyi jövedelemadót kell fizetnünk bérbeadóként, ennek mértéke 15%. Az adó alapját a jövedelem és nem a bevétel képezi, vagyis nem a teljes bevétel adóköteles, hanem csak a kiadásokkal csökkentett összeg.
Önálló tevékenységből származó bevételként tekintünk minden olyan bevételre, amelyet a magánszemély adott tevékenységével összefüggésben megszerez, megállapítására az 1995. évi CXVII. törvény 2. és 4. számú mellékletei irányadóak.
16/21 anonim válasza:
Imádom ezt az oldalt, hogy mindenki egyből a gerinctelen patkány adócsalót védi...
17/21 anonim válasza:
Ez így elég pitiáner, hogy most kezdett el zavarni, hogy esetleg nem adózik a pénzből. Azt gondolom, hogy 5 éve kellett volna zavarjon.
18/21 anonim válasza:
Hol, hány nm, mennyit fizettel?csak kivancsisag....
19/21 anonim válasza:
Gondolom, kihívtad a rendőröket, bemutattad a szerződésed és visszaengedtek az ingatlanba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!