Ezek 60-70 ezres albèrletek Budapesten csak diákoknak adják ki szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 14:01
1/6 anonim válasza:
Arra gondolsz, amikor egy szoba kerül ennyibe? Nem feltétlen.
2/6 anonim válasza:
Ha diákok a lakók, akkor nyilván nem akarnak 40es emberekkel élni.
4/6 anonim válasza:
Nekem 24 éves egyetemistaként volt fél éven keresztül 35 éves, elvált, gyerekes, Tesco raktárban dolgozó lakótársam. Semmi gond nem volt egymással együttélés szempontjából. Bár tény, hogy nem ő lett volna az első választásom, de gyorsan kerestem magam mellé lakótársat és normálisnak tűnt. Szóval ennyire azért nem kell fikázni az eltérő korosztályú vagy hátterű embereknek egymást.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ha nem haverkodni akarnak, akkor nem életkortól függ a békés egymás mellett élés, hanem inkább életmódtól. Én 46 vagyok, de simán élnék, ha rákényszerülnék, csendes életmódú huszonéves mellett, inkább, mint egy harsogó, az egész lakást leuraló korosztályombéli mellett.
6/6 anonim válasza:
43 vagyok, de szívesen laknék egyetemista lányokkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!