8. kerületi lakás a földszinten mennyire kiadható?
Én azt látom 120 - 180 000 Ft között mozognak, de nem igazán az a kérdésem, hogy mennyiért értékesítik őket.
Inkább az érdekelne, hogy ezeket tényleg kiveszi X megjelölt áron egy megbízható bérlő, ha olyan helyen van ami... nos nem az "elitizmusáról" híres (pl. Magdolna negyed).
Felújított, a bútorozás könnyen megoldható, 1 szobás ingatlanok ezek, de olyan társasházakban, hogy kétlem bármilyen egyetemista vagy bármilyen fizetési hajlandóságot mutató bérlő jelentkezne ezekért. Az is ezt az elméletemet támasztja alá, hogy évek óta hirdetés alatt látom az itt elhelyezkedő ingatlanokat (tény, hogy nem folyamatosan nézem az ajánlatokat, de aggasztó, hogy más kerületben nem látok hasonló tendenciát).
Gondoltam rákérdezek, hátha valaki otthonosabban mozog a témában, nem tudom honnan jött a feltételezés, hogy árakra vagyok kíváncsi.
4: Házfüggő, menj oda, nézz be a kapualjba időnként, milyen lakóanyag van.
Mindennek ellenére belvárosról van szó, ami értelmiségi túlsúlyt jelent, hiszen itt vannak koncentrálódva a hivatalok, oktatási, kutatási és kulturális intézmények, tudok olyan házat, ahol a lakók 70%-a pedagógus, de van egy-két ház, ahol nem ők vannak túlsúlyban, és nem alkalmas megírni egy szakdolgozatot például.
Kívülről soha az életben nem fogod tudni megállapítani, hogy egy lakás milyen, ugyanis egy házban 120 lakás is lehet, amik teljesen külön zugokban vannak, külön irányokba néznek, egyedi fekvésűek, stb.
Röviden: amikor többen akarnak kivenni, mint ahány kiadó lakás van, akkor kiveszik ezeket is, sőt, még garázsokat, mosókonyhákat is, amikor viszont kínálati piac van, akkor ezek nem kelnek el.
Kiadható ha elég olcsón adod de lehet így is gyorsan fognak cserélődni az albérlőid és sok munkád lesz vele.
Én két hónapig bírtam, hogy minden reggelre oda ürítenek az ablak alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!