Nem létezik, valószínűleg le akarnak húzni, ha pénzt kérnek a címekért, akkor biztosan lehuzas, átverés.
2022. febr. 6. 04:30
2/9 anonim válasza:
Jól írta az első. Ilyen nincs, ez egy átverés, ami ráadásul minimum 20 éve létezik és még mindig bedőlnek neki. Amikor felhívod a hirdetést, behívnak egy irodába, és ha fizetsz, adnak egy listát az albérletekről. A lista kamu, lehúzás.
2022. febr. 6. 04:49
3/9 anonim válasza:
Én is láttam, pontosan egyet.
Előfordul.
Nem az ár a minden egy szolgáltatásban.
Ebben az ügyletben maga az ingatlan a legnagyobb érték, legértékesebb egy tiptop lakó, aki megvigyázza, és jogilag is biztos személy, aláír közjegyzőit például. Meg kérdés, mi van az árban. Nálunk pl. nincs a géppark javíttatása és újravásárlása benne az árban, az a vevő költsége.
És még számos ilyen "apróság" van a lakhatásban, ami akár meg is haladhatja a bérleti díj mértékét, és nincs benne.
2022. febr. 6. 08:41
4/9 anonim válasza:
* bérlő költsége
2022. febr. 6. 08:42
5/9 anonim válasza:
Ha megmutatod a konkrét hirdetéseket, akkor pontosabbat lehet mondani.
Címárusok általában nem a lakás képeivel hirdetnek, hanem sablonképpel és én még csak szobát láttam tőlük, lakást nem.
2022. febr. 6. 08:45
6/9 anonim válasza:
"Pestiek hozzátok szólok leginkább"
A III. kerület az Buda...
2022. febr. 6. 11:11
7/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül gyanúsan olcsó. A covid megjelenését követő erős korlátozások alatt erősen megcsappant az albérletet keresők száma. Amikor megindult újra a keresés, akkor bizony a korábbinál általában 20%-kal olcsóbban lehetett kiadó lakáshoz jutni ill. a tulajdonosok kénytelenek voltak ennyivel kevesebbel is beérni.
2022. febr. 6. 13:39
8/9 anonim válasza:
1. A hirdetésben lakásnak jelölik közben pedig csak szoba.
2. Az ingatlannak olyan rosszak az egyéb tulajdonságai, hogy max. ennyiért lehet kiadni.
2022. febr. 7. 17:10
9/9 anonim válasza:
7: Jó lesz az 40%-nak is. 2020 májusban megfeleződtek az árak, majd lassacskán kapaszkodtak felfelé, még mindig nem értek vissza a 2019-es szintre. MOST van még mindig 20-30 %-kal lejjebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!