Felnyomhatom az albérletem tulaját, ha a szerződés módosítása nélkül több pénzt kér tőlem?
Módosítson szerződést és akkor fizetsz?
Eleve minek irkáljon, vagy fizessen egy újabb szerződésért közjegyzőnek, ha te eleve elutasítod?
Vagy mi a gondod?
Ő mondott egy összeget, te nem fogadod el és innentől kezdve ketyeg a felmondásod.
Azt én sem tudom, hogy hol szeretnéd "felnyomni"! :D
Határozott idejű szerződésnél a lejáratig nem módosíthat.
Határozatlan idejűnél akár havonta, kizárólag tőled függ, hogy elfogadod vagy sem.
4-es vagyok és a lényeget lehagytam, de csak azért, mert annyira egyértelmű, de hátha neked nem!
Ha nem fogadod el az emelt bérleti díjat, akkor természetesen menned kell!
kérdező, te egy igazi felnyomós leszel..persze a nagy semmiért, mert igazad az sehol nincs. Keress egy másik albérletet, és tipli.
Egy próbát megér, legalább egy életre megtanulod, hogy nem így működik a piacgazdaság.
Amúgy az adóhivatalba naponta több tucat ilyen levél fut be. Imádják.
Opvasd el alaposan azt a szerződést. Biztos nincs benne semmilyen pont a bérleti díj emelésére vonatkozóan? Én is adok ki lakást A szerződésben benne van egy pontban, hogy jogom van minden januárban inflációarányosam emelni a bérleti díjat. Tehát nem kell szerződést módosítanom ahhoz, hogy emeljek.
Amúgy persze, felnyomhatod. Gondolom, a nav-nál szeretnéd felmondani. Utána keress másik albérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!