Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha ezért nem adom ki neki a...

Ha ezért nem adom ki neki a lakásom, kaphatok büntetést?

Figyelt kérdés

Szóval mondta az elsőre szimpatikus srác, hogy párjával jönne, mondtam, hogy renben van. Holnap írjuk a szerződést, viszont kiderült közben, hogy barátja van... nekem ez nem lenne baj, de nem a saját lakásom adom ki, hanem mamámét, aki elég konzervatív ezen a téren, gutaütést kapna, ha meglátna két pasit.

Szerintetek ha elküldöm, akkor mehet ezzel a hatósághoz? És ha megy, akkor tudja bizonyítani, hogy ezért küldtem el? Nyilván nem ez jelölöm meg okként.

2021. dec. 26. 14:28
1 2 3
 21/30 qkker1 ***** válasza:
64%

"Amúgy mindnekinek joga van szerintem ahhoz, hogy annak adja ki a saját lakását, akinek akarja..."

Faji-, vallási-, nemi diszkriminációról hallottál már?

2021. dec. 27. 17:54
 22/30 A kérdező kommentje:

21 tehát kötelező vagyok kiadni egy brazil őslakő kannibálnak, aki aztán a szoba közepére sz*rik és megkóstolja a lakókat?

Amúgy akit eljárás alá vontak ilyen miatt, után kötelezték, hogy fogadja be azt az illetőt?

2021. dec. 27. 18:01
 23/30 anonim ***** válasza:
86%

"Amúgy akit eljárás alá vontak ilyen miatt, után kötelezték, hogy fogadja be azt az illetőt?"

Nem, csak szénné büntették mint a sz..r. Ha nyilvánosan hirdetsz meg bármit, akkor nem zárhatsz ki senkit pusztán szexuális orientáció miatt. Pont.

2021. dec. 27. 19:44
 24/30 anonim ***** válasza:
39%
Nem muszáj nekik kiadni, más kérdés, hogy az ilyenek néha rinyálnak, hogy több figyelmet kapjanak...
2021. dec. 27. 23:40
 25/30 anonim ***** válasza:
38%

"23, igen, na ebőbl látszik, hogy kiket is ér elnyomás, mert nem a búzákat az biztos...

"Pont" meg majd akkor lesz, ha erre törvényt írnak, de egyelőre te kapsz arcodba törvényt, nem én... szóval jobb ha visszaveszel és belenyugszol, hogy nem neked meg a hangos kisebbségnek áll a világ."

Oké, akkor mit szólnál, ha a boltban nem szolgálnának ki, mert nem vagy meleg? Vagy nem vágná le a hajadat a fodrász, mert banra színű a hajad és azt ő nem szereti? Vagy nem szállhatnál fel a buszra, mert éppen olyanja van a sofőrnek?

Ha nem akarsz ezzel szórakozni, akkor ismerősi körben hirdesd meg az albérletet, vagy ajánlás útján szerezz bérlőt. Másrészt meg akármit csinálsz, a kutya f..sza nem fog téged beperelni, szóval nyugodtan küld el a meleg bérlőket, aztán meg is oldódott életed legnagyobb problémája. Majd mond azt nekik, hogy már kiadtad sajnos másnak. Vagy hogy ráígértek az árra és elfogadtad.

Persze tök fölöslegesen írom ezt az egészet, mert csak egy büdös nagy troll vagy.

2021. dec. 27. 23:57
 26/30 A kérdező kommentje:

26 - az, hogy a boltba bemegyek és veszek valamit, az ott véget ér, hogy elmegyek a termékkel.

Nagyon más az, hogy az ágyamban két férfi egymáson vonaglik. Érdekelne viszont, hogy kiadnád-e te mondjuk egy homofóbnak, akiről biztosan tudod, hogy az (mert ilyeneket posztol pl.).

Nos, kiadnád neki? Vagy diszkriminálnád a véleménye miatt?

2021. dec. 28. 00:02
 27/30 anonim ***** válasza:
26%
Én ki nem adnám nekik, betegek és sajnos nincsenek tisztában vele
2021. dec. 28. 13:35
 28/30 anonim ***** válasza:
73%

"26 - az, hogy a boltba bemegyek és veszek valamit, az ott véget ér, hogy elmegyek a termékkel."

Miért, a lakáskiadásnál mi lesz? Minden este bebújsz melléjük az ágyba, vagy mi van?

"Nagyon más az, hogy az ágyamban két férfi egymáson vonaglik."

A te ágyadban? Hát akkor komolyan befekszel melléjük?

"Érdekelne viszont, hogy kiadnád-e te mondjuk egy homofóbnak, akiről biztosan tudod, hogy az (mert ilyeneket posztol pl.).

Nos, kiadnád neki? Vagy diszkriminálnád a véleménye miatt?"

Kiadnám, mit érdekel, hogy mit posztol, meg hogy kinek dug bele mit hová. Mi köze van ennek ahhoz, hogy fizet azért, hogy használhasson egy lakást? Sőt, ha pék lennék, kiflit is vehetne nálam :)

2021. dec. 28. 15:55
 29/30 anonim ***** válasza:
8%
Vidd el azvágyad vigxenek sajátot
2021. dec. 29. 22:39
 30/30 anonim ***** válasza:

"tehát kötelező vagyok kiadni egy brazil őslakő kannibálnak, aki aztán a szoba közepére sz*rik és megkóstolja a lakókat?"

Nem, ebben az esetben nem vagy köteles kiadni. De, ha úgy ítéled meg, hogy nem fog ilyet csinálni és ennek ellenére nem adod ki neki, az szerintem alkotmánysértés.

Más kérdés, hogy tudják-e bizonyítani.

2022. jan. 3. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!