Közepes ittas vezetésért milyen büntetést kaphatok? Volt már egy ittas vezetésem kb 6 éve.
Én meg remélem nagyon komolyan megbüntetnek mint vissza esőt.
Az ilyen úgyse tanul, vagy nem gondolkozik el a következményeken hogy akár halál is lehet a vége.
Csak azon agyalsz hogy mi lesz a büntetés , nem azon hogy ez ne forduljon elő többet.
Sőt a hozzád hasonlók inkább próbálják úgy csinálni hogy hátha kitudják játszani a rendőröket.
Kérdező!
Szánd rá a pénzt, keress egy ügyvédet.
Nem olyan rossz a helyzeted. Álláspontom szerint pl. nem számítasz visszaesőnek, ha 6 évvel ezelőtt volt az előző ittas vezetésed, és akkor nem csináltál olyan bajt, hogy (letöltendő vagy felfüggesztett) szabadságvesztést szabott volna ki rád a bíróság.
Ha sem akkor, sem most nem csináltál balesetet ittasan, akkor lesz egy vaskos bírságod, valamennyi időre (fél-egy év) bevonják a jogosítványodat, amit egy csomó pénz és utánajárás lesz utána újból megszerezni. Tehát sok pénzedbe fog kerülni, de nem hinném, hogy ebből akár csak felfüggesztett szabadságvesztés is lenne.
visszaesőnek számítasz. Benne van a sitt szerintem. Viszont az biztos,hogy nagyon sok évre elfogják venni a jogsid. Ügyvéd nélkül ne menj sehova.
Tipp : 3-4 év josi elvétel(minden kategória) 5 kilo pénz büntetés.
legdurvább ha kapsz egy év börtönt.
Írd meg légyszíves,hogy mi lett az ügy vége!. Bár nagyon sokára lesz ítélet.
En ugy tudom, hogy amennyiben a penzbírsagot megfizette, mar visszaeső a klasszikus ertelwmben nem lehet, es mivel a 2 ev is lejart az előző eset óta én azt mondanam, hogy ha nem mondja a bírósagon akkor elvileg nem vehetik figyelembe.
Szerintem 2 év jogsielvetel, meg jövedelmedtől függően 50+ e HUF penzbirság.
5-ös vagyok, akit lepontoztatok.
Sok hülye írt ide, örülök, hogy legalább a végére 7-es szintén a realitásoknál maradt.
Akkor lenne ebből sitt, amikor belőlem római pápa.
Gondolom a kérdező azért nem ír ide, mert járt már ügyvédnél, és őrá hallgat, nem az önjelölt ítéletvégrehajtókra.
Új törvények szerint: Tavalyi...Ilyenért már jár börtön bűntetés.
Egyébként pedg nem kell semmit mondania,mert visszanéznek ilyenkor mindent.
Előélet pontokat,volt bűncslekménye az elmúlt 5 vagy 7 évben(ezt pontosan nem tudom,hogy hány évre nézik visszamenőleg)
Elveszik neki az tuti...bár bíró függő,de én nem gondolonám,hogy bármelyik eltekintene egy visszaeső ittasvezetőtől.
Szerintem szigorú lesz vele.
3-4 év jogsi... Plusz sitt. Kb: max: 1 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!