Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tegyek ha soha nem fizet...

Mit tegyek ha soha nem fizet időben?

Figyelt kérdés

Ti elnéznétek az albérlőtök ek, ha mindig minimum 10 nap kédéssel fizetne, akkor is csak noszogatással?

Nagyon kezd elegem lenni, nem vagyok egy rosszindulatú ember ,megértő vagyok,de ez már szörnyű.

Állandóan kirúgják őket, sokszor ninc smunkájuk. Volt,hogy megengedtem,hogy a kauciót használják fel. De kezd elegem lenni.

A kiadott lakásunk bérleti díjából rámogatjuk lányunkat az egyetemen. Így az ő anyagi élete sincs biztonságban.

Ti tűrmétek ezt és jófejek lennétek vagy szerződést bontanátok.

Ha egy kicsit is kinyitom a számat,akkor azzal jönnek,hogy nem vagyok megértő,nincs mit egyenek,stb.

2021. dec. 20. 14:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
38%
Fobd ki a picsába!
2021. dec. 21. 07:45
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyértelműen felmondás. Azt kövesd, amit a 14es ír. Nem a bérlődet kell támogatnod, hanem a lányodat. Az érzelmi zsarolásnak ne engedj.
2021. dec. 21. 09:19
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy nem egyszerű a bérlőket kitenni a lakásból. Párom házában is lakott így egy nő, és nagyon nagy szenvedés volt kitenni. Sajnos mi azzal szembesültünk, hogy a jog nem azt védi akié a lakás, hanem azt, aki bent lakik életvitelszerűen. Mi ki akartuk kapcsoltatni a vizet gázt és a villanyt, mert azt se fizették és menni sem akartak, de ügyvéd mondta, hogy a szolgáltató addig nem kapcsolja ki őket amíg lakik bent valaki, és számolja tovább a fogyasztást amit végső soron rajtad hajtanak be nem a bérlőn. Ráadásul azt se teheted meg, hogy csak úgy elmész hozzájuk, mert az birtokháborítás.

Mi áll a szerződésben arra az esetre ha nem fizet időben?

2021. dec. 21. 17:54
 24/29 A kérdező kommentje:

Tegnap este kifizette, de még ő van megsértődve ,hogy fizetni kell...és olyan hangnemben beszél velem,hogy az felháborító,pedig én még most is tisztelettudó vagyok vele.

Januártól új bérlő után nézünk ettől függetlenül, közjegyzői szerződéssel.

Köszi a válaszokat!

2021. dec. 21. 19:54
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Felmondtad a szerződését?
2021. dec. 21. 20:11
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges, szabadulj meg tőlük. Van egy szerződés, fizetni kell, az ő problémája nem a te problémád…főleg ha így adja elő magát.
2021. dec. 22. 09:28
 27/29 anonim válasza:
27%
Ne érezd magad rosszul. Nekem is volt egy alberlom, 1 hétig nem fizetett, telefont sem vette fel, néztem nagyokat mi lett velük. Volt kulcsom, átmentem hozzájuk és üres volt a lakás, cuccaik meg otthon. Kidobtam az összes ruhait, tárgyait az ablakon, zárat cseréltem és össze teptem a szerződést. 1 hetre rá visszajöttek, mondták karácsonyi kiruccanáson voltak, és nem tudtak elérni. Eszembe jutott hogy számot cseréltem.. Szerencsére találtam új bérlőket, velem ne szorakozzanak
2022. jan. 1. 22:09
 28/29 anonim ***** válasza:
89%

27-es

Mondjuk az, hogy 1 hétig nem fizetnek, nem tudod elérni őket erre te elmész és kidobod a cuccaikat kicsit erős. Értem, hogy mi volt a gond és igaz, hogy legalább szólhattak volna, de arra is gondolhatnál, hogy valami közbejött és nem a rosszindulat vezette őket. Hagyhattál volna nekik ott egy levelet vagy üzenetet papír alapon, postán feladott hivatalos felszólítást ahol figyelmezteted őket. Én sok albérletben laktam már voltak különféle tulajdonosaim, voltak nagyon rendesek és voltak nem normálisak. Én mindig időben fizettem, de ha nálad néznék albérletet és megtudnám, hogy mit tettél a volt bérlővel csak azért mert 1 hétig nem fizettek, nem venném ki az albérleted. Mi van ha nálam is közbejön valami, hirtelen tragédia vagy bármi. Nem az lenne az első, hogy téged tájékoztatlak. Ezt minden rosszindulat nélkül mondom.

2022. jan. 2. 20:43
 29/29 anonim ***** válasza:
91%

27, örülj, hogy nem pereltek be

Számot cseréltél és nem szóltàl nekik, nem tudtak elérni, betörtél, loptál

2022. jan. 2. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!