Átmenetileg albérletet keresek. 8-10 hónapra kötelezném el magam. A legtöbb hirdetésben kötelező 12 hónap bérlési időszak áll. Ha már úgyis 3-4 hónapja nem kel el az albérlet, akkor miért nem mennek bele a 10 hónapba?
Na és ez mennyiben más mint amit írtam?
Én azt írtam túlárazott, te azt, hogy nem akarnak engedni az árból.
De gondolom a pirosat bőszen nyomkodtad nálam.
Egy nem is rossz tanácsot adtam a Kérdezőnek, de láthatóan még ezen is lehet vitatkozni arra hajlamosoknak.
Bánom is én, várjatok 4 hónapokat bérlőre, vagy vegyetek ki drágán a Corvin sétányon, én a sajátomban lakom a Belvárosban!
(2-es voltam)
5: Senkinek nem nyomtam pirosat, ellentétben veled. Úgy gondoltam, beszélgetünk, azért jövünk ide, nem kell hallgatni, ha tudunk valami ide vonatkozó dolgot, hanem elmeséljük mások tájékoztatására. Beszélgetünk egy témáról, ez a normális emberi működés.
Aki ezt veszekedésnek hiszi, és csak annak engedélyezi a megszólalást, aki az övével ellentétes dolgot akar mondani, az ő saját lelki problémája, nem egészséges reakció.
"Na és ez mennyiben más mint amit írtam?"
Semmiben.
Hozzátettem a saját tud-somat, úggy gondolom, beszélget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!