Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kötelező nekem a lakàsom...

Kötelező nekem a lakàsom elött takarìtani? Föleg ha van gondnok.

Figyelt kérdés
Nyilvàn megcsinàlom, mint ahogy eddig is, csak kìvàncsi lennék a jogi metòdusokra.
2021. márc. 30. 17:17
 1/5 alletta ***** válasza:
76%
úgy tudom a gondnok dolga csak a lépcsőház, lépcsősor tisztítása, felmosása kötelező.
2021. márc. 30. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Mi van a gondnok szerződésében?
2021. márc. 30. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az nem az ő feladata, de tényleg tudni kell, hogy mire van szerződve. Itt van ahol a lakók takarítanak, akkor ki van függesztve egy takarítási rend, hogy mikor ki a soros az adott szinten, lépcsőfordulóig, vagy pedig a közösköltségben benne van a takarítás díja, és akkor valaki megcsinálja helyettetek, ez lehet akár a gondnok, de valakit meg is bízhat.
2021. márc. 30. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Igényes ember takarít maga előtt, akár a gondnok feladata ez, akár nem.
2021. márc. 30. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a lakásajtó előtt lábtörlő van. Egyértelmű, hogy azt én takaritom. Amúgy ha már úgyis kinyúlok a labtörlő kedvéért a porszívóval a lakásból, felporszívózom a lábtörlő környékét is. Plusz 5 perc, vagy annyi se. Takarítónő van a házban. Apukam, ahol lakik, ott mindenki maga takarít a folyosó rá eső részén. Apukám 81 évesen már magára sem tud takarítani, nemhogy a folyosón. Takarítónőt nem sikerült találni. Úgyhogy ott senki sem takarít...
2021. márc. 30. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!