Sok kiadó lakásba miért van "kötelező" jelleggel bekötve az internet+tv a tulaj nevére? Vagy ez akkora előnyt jelentene?
Szerintem azért, mert a legtöbb bérlőnek ez még ma is alap dolog. Mikor mi adtunk ki lakásokat, akkor is rendszeres kérdés volt, hogy TV előfizetés van-e, melyik szobákba van a kábel behúzva, stb.
Hát, ez ilyen.
"saját korlátlan mobilnet előfizetésem jó áron (már megszűnt csomag)"
Hehe, csak nem a Telenor? Azzal jól jártatok, mármint azok, akik előfizettek rá. :D
Csak az a baj, hogy abba meg sokan nem mennek bele hogy lemondják az előfizetést, hanem elintézik annyival hogy benne van a rezsibe és kész. De ez nem olyan dolog mint az áram, meg víz hogy úgy is kell mindenkinek. Ha valaki nem néz tv-t minek fizessen érte több ezer ft-ot, vagy ha van saját internete.
Amugy igen, Telenor Hello Data :D
2: Több az olyan lakás, ami nincs előfizetésekkel teli.:)
Van választék, de attól függ, hol. Lemondani hűségidős dolgokat nem lehet, ugye.
2: Meg az is van, hogy - persze ez is függ sokmindentől, hogy így van-e - lehet sokkal többet is kérni olyan lakásért, amiben már minden össze van állítva, és nem kell a bérlőnek intézkednie szinte semmi ügyben. Még a főbérlés-albérlés is működik, valaki kiveszi a csupasz lakást 100-ért, és továbbadja 200-ért úgy, hogy vannak benne előfizetések, bútorok, gépek, stb.
És ezt megteszi sok lakással, mondjuk 10-zel. Főállású főbérlő.:)
Mobilnetnél nem sűrűn kell fúrni össze-vissza.
Plusz ha már be volt kötve korábban egy vezetékes szolgáltató, akkor sem kell új kábelt behúzni, simán rá lehet tenni a modemet a meglévőre.
"ha már be volt kötve korábban egy vezetékes szolgáltató, akkor sem kell új kábelt behúzni, simán rá lehet tenni a modemet a meglévőre."
ExUPC koaxkábelen jön, míg a Digi meg optikain, így bajos lenne a másikét használni.
Egyébként meg ha nem kéred, akkor mondasd le a tulajjal, vagy modosítasd vele a csomagot ha lehet.
"ExUPC koaxkábelen jön, míg a Digi meg optikain, így bajos lenne a másikét használni."
Jaaaajj! De a lakásban ugyanoda be tudják húzni, ahol a másik volt, tehát nem kell új lyukakat fúrni.
Ha van egy meglévő előfizetés, a tulaj nem fogja lemondani, mert a bérlők 90%-ának kell a net és a TV. Te, akinek saját mobilnet előfizetésed van és elég is neked, a kevés kivételhez tartozol.
Ha én adnék ki lakást, nem szívesen hagynám a bérnő nevére a netet, mondjuk nem is vagyok olyan hülye, hogy pl Telekomos netet köttessek drágán ott, ahol Digi is van. Azon kívül egy új szolgáltatásnál új eszközt hoznak, esetleg falon átfúrják a kábelt, aztán még a lakáson belül is vezetni kell a kábelt, stb. Én is inkább készen adnám, hogy tessék, itt a net meg TV, ide van bekötve, ha kell áthúzok egy kábelt oda is.
Akinek ez nem tetszik, mehet máshova, mert bőven lehet találni albérlőt, nem ők diktálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!