VI. Kerületbe akarok felköltözni, de csak ezt az 1 állást találtam. Van valami hátulütője?
Hátulütő alatt azt értem, hogy például kidolgoztatják veled a beledet is és a megjelenített fizetés csak kemény munkával vagy túlórával érhető el. De ez csak példa volt a részemről, mit gondoltok erről az állásról? Ha nagyon kéne már a munka és a felköltözés akkor megérné kipróbálni?
Állás: [link]
Nézd meg a szomszédos kerületeket is, mert egy állásra több száz jelentkező van....
Sokan írták, hogy szerintük a profession.hu adatgyűjtő oldal, mert több száz pályázatukból egyre sem jeleztek vissza 5-10 év alatt.
Hát valami nagyon nem oké a beállításaidban, ha csak az az egy állás jött ki.
Egyébként semmi baj nincs a Profession oldallal, én elhekyezkedtem a segítségével lényegében egy hét alatt, de az igaz, hogy sokan jelentkeznek egy állásra, szóval add be több helyre is.
Mihez értesz? Milyen végzettséged van?
VI. kerületből az V., VII. és a XIII. közelebbi része szerintem még gyalog vagy rollerrel sem nagy kihívás, ha a bkv-n akarsz spórolni. Ha meg hajlandó vagy tömegközlekedni, akkor aztán szinte minden valamelyik metróhoz vagy a 4-6-os közel eső helyen ott vagy szerintem olyan max. 40 perc alatt.
2: Igen, nagyon kevés az, aki megadja a fizetést sajnos.
Te az oldalon keresztül jelentkeztél?
És nem volt megadva a fizetés?
6/8. Igen, azon keresztül. Eddig csak olyanra jelentkeztem, ami feltüntette a bért.
7/8. Teljes mértékben igazad van. Mikor a kérdést fogalmaztam meg, már akkor a kettő között vacilláltam, hogy melyikbe írjam. Végül ezt választottam, mert köze lenne az albérlethez.
8/8. Olvasgattam már ezen az oldalon hasonló munkákról, inkább negatív dolgokat meséltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!