Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért közösítenek ki ennyire?

Miért közösítenek ki ennyire?

Figyelt kérdés
Már 3 hónapja egy testvérpárral lakok ők 1 szobában vannak és egész nap nem szólnak hozzám ők elvannak. Inkább ha pont kintvagyunk a konyhában is pl akkor én szólok hozzájuk kérdezek de ők sose hogy mizu.. hallottam a masik csaj is kb 3 hónapot volt.. Mondtam pl hogy szóljanak mikor olvasás lesz ugye a villany stb de szerintem most se szóltak vagy például igazán megegyezhetnénk h közösen vegyük a különböző akár wcpapír papírtörlő vagy anno közös kukát mondtam és a kukára is aztmondták hogy majd legyen egy külön... nemtudom nagyon furák de a munkahelyem nagyon közel van bár mindjárt végeznek a sulival :)
2021. nov. 13. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Elvannak magukban, amíg nem ártanak neked nem kell vele foglalkozni. Egyszerűen nem szeretnének beavatni téged semmibe.
2021. nov. 16. 00:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnos sok elmebeteg ember létezik, akikről az utcán elsétálva mellettük nem is gondolnád, hogy azok. Csak akkor derülnek ki ezek, amikor együtt laksz velük és otthon látod a szokásaikat.

Én pl. laktam egy ügyvédnek tanuló sráccal, aki szintén őrült volt. Ilyeneket csinált, hogy kifestette a lakást (az albérletet!) amíg hétvégén nem voltam ott az én tudtom és a tulaj tudta nélkül. Vagy például egyszer (őszerinte) viccből bejött a szobámba és törölközővel kezdte el csapkodni a seggem. Vagy a végén volt még vicces, amikor a nagy leendő ügyvéd srác lelépett az albérletből 2000 forint internetszámla tartozással.

Nehéz ezt megmondani, hogy valaki miért lett bolond, de valószínűleg a gyerekkora miatt és/vagy mert nincsenek neki olyan barátai, akik a szemébe mondanák a hülye szokásaira, hogy ezek hülye szokások és ha ezeket csinálod bolond vagy. Magyarul nem kap visszajelzéseket az emberektől a viselkedésére.

2021. nov. 16. 12:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Idegesítő néha hogy az egyik van úgy hogy este 10kor olyan hangosan nevet.. ha többször lesz ilyen én szólni fogok neki hogy este 10kor 10 után ne röhögjön már hangosan vagy ez gáz ?!
2021. nov. 17. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Szólhatsz neki de kiröhög valszeg mégjobban. Jobban jársz ha szépen megkéred hogy figyu korán kelsz, ilyenkor aludnál már, tudna-e picit csendesebb lenni? De ezt is lefogják szarni szerintem.
2021. nov. 18. 03:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyújtsd rájuk a lakást, hogy visítsanak, mint a disznók.
2021. nov. 18. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!