Miért közösítenek ki ennyire?
Sajnos sok elmebeteg ember létezik, akikről az utcán elsétálva mellettük nem is gondolnád, hogy azok. Csak akkor derülnek ki ezek, amikor együtt laksz velük és otthon látod a szokásaikat.
Én pl. laktam egy ügyvédnek tanuló sráccal, aki szintén őrült volt. Ilyeneket csinált, hogy kifestette a lakást (az albérletet!) amíg hétvégén nem voltam ott az én tudtom és a tulaj tudta nélkül. Vagy például egyszer (őszerinte) viccből bejött a szobámba és törölközővel kezdte el csapkodni a seggem. Vagy a végén volt még vicces, amikor a nagy leendő ügyvéd srác lelépett az albérletből 2000 forint internetszámla tartozással.
Nehéz ezt megmondani, hogy valaki miért lett bolond, de valószínűleg a gyerekkora miatt és/vagy mert nincsenek neki olyan barátai, akik a szemébe mondanák a hülye szokásaira, hogy ezek hülye szokások és ha ezeket csinálod bolond vagy. Magyarul nem kap visszajelzéseket az emberektől a viselkedésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!