Kitudnak lakoltatni ?
Ausztriában van albérletem és 3 éves szerződést irtunk 1 éve.
A Beilleszkedés egy kisse nehezen ment es a fobérlőnk az elején kapott par panaszt amit sms be leirt.
Mikor mar minden rendben volt történt egy olyan eset hogy a barátom a 9 es parkoloban megállt (az a ház üres) es eggy napig ott állt a kocsija akkor mar levelet küldött higy ez nem szabad.
A héten kaptam mégeggy levelet mivel eggyik héten nem vittem ki a kukánkat és hogy a pincet takaritottuk annak idejére a dolgokat kivettuk onnan (olyan helyre ahol senkinek sem vlt útban) a kérdésem az hkgy ezeket a leveleket azért küldi jigy nyoma legyen és 3 után felbonthatja a szerzödést vagy valami más oka van ?
A leveleket azért küldi, mert kulturálatlan módon viselkedtek és nem tartjátok be a szabályokat amit a lakókörnyezet elvárna tőletek.
A levélnek valóban nyoma van és ha megunja ezt, hogy állandóan fel kell szólítani valamiért, akkor kirúghat valóban.
A KRESZ sem írja azt ,hogy hány szabály sértést kell elkövetni,hogy büntessenek.Elsőnél jó estben csak figyelmeztetnek.
Ha te visszaeső vagy,lehet erősebb szankció is .
Nem tudom, hogy mik a szokások Ausztriában és mit gondola bérbeadó.
Annyit viszont tudok, hogy én minden ügyemet írásban intézem, (bérlőként vagy bérbeadóként is) mert a szó elszáll és ennek már számtalanszor hasznát láttam.
Rendkívüli(!) felmondásra nem vonatkozik a 3 hónapos felmondási idő, ha azt a ti közösségellenes magatartásotok indokolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!