Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni? Ki fognak...

Mit lehet tenni? Ki fognak minket lakoltatni?

Figyelt kérdés
szoval az apukam kemenyen dolgozik kamionos. az anyukam nem dolgozik hanem vigyaz a kistestveremre. szoval minimal berbol elunk nagyon szegeny korulmenyek koszt.folyton jonnek a szamlak, ma pl egy 60000 forintos villamyszamla jott,amikor anyukam rokkantnyugdijja 80000 forint. hallotam a szuleimet hogy arrol beszelnek hogy barmikor kilakoltathatnak minket :(( es akkor tenyleg nem lenne hova mennunk :( mi tevo legyek??
2016. aug. 4. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Te semmit nem tudsz tenni. Ez a felnőttek dolga.

Az apukád, ha kamionozik, akkor kétlem, hogy minimál bérből élnétek.

2016. aug. 4. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A kilakoltatás azért ennél kicsit összetettebb folyamat.

Saját lakásban éltek? Albérletben? Önkormányzatiban?

A 60ezer Ft-os villanyszámla nyilván nem 1 havi.

A rokkantnyugdíj, utánatok kapott pénz, és apukád kamionos fizetése nem "minimálbér". Max rosszul van beosztva.

2016. aug. 4. 14:41
 3/9 A kérdező kommentje:
haat igazabol egy pekdegnek szalit nem minimal ber az igaz,de nagyon keves,foleg ugy hogy alkoholista :(( es tudom hogy az o dolgok csak engem ez nagyon agaszt :(
2016. aug. 4. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Hogy a túróba lehet 60 ezer egy villanyszámla? nekem az egész évi nincs annyi, pedig mosógép, mosogatógép, bazi nagy plazma TV, számítógépek működnek.
2016. aug. 4. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:
azon kívül,hogy elmész dolgozni és beteszel egy kis pénzt mást nem igazán tudsz segíteni....ha meg gyerek vagy akkor ennyit se tudsz tenni.
2016. aug. 4. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

ha pékségnek szállít, akkor nem "kamionozik", hanem sima fuvaros.

a 80 ezres rokkant nyugdíj kifejezetten jónak számít, egy plusz fizetés, ez már önmagában több, mint a minimálbér!

tehát van 2 fizetés, meg 2 gyerek után családi pótlék, + adókedvezmény.

ennél sokkal kevesebből élnek családok.

gyerekként semmit nem tudsz tenni, főleg nem egy alkoholistával szemben.

kereshetne 500 ezret is, ha egyszer elissza.

a nagy villanyszámla már a felgyűlt tartozás, talán havonta fizetni kéne a számlákat, nem hagyni így összegyűlni!

hány éves vagy?

Te egyetlen egy dolgot tudsz tenni: TANULNI, hogy aztán kitörhess innen! a szegénységből, az alkoholista szülő mellől. és komolyan tanulj, ne vedd félvállról. a helyesírásod borzalmas, idegesítő volt olvasni is az írásod. próbáld magad fejleszteni, mert így egy jobb középiskola sem fog összejönni.

2016. aug. 4. 17:00
 7/9 A kérdező kommentje:
jo te meg honnan a fasombol tudod hogy ket gyerek van?? es szerintem azoknala korolmenyeknel nem lehet roszabul elni mint ahogy mi elunk ,de jo akkor kosz a sok segitseget.
2016. aug. 4. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:

vegyél már vissza az arcodból, mert egy tanulatlan, iskolázatlan kis majom vagy, aki össze-vissza írkál, hogy minimálbér, miközben sokkal többől éltek.

és te akarsz segíteni a felnőttek gondjain? te???

honnan tudom, hogy 2 gyrek van?

okoska, írtad, hogy van egy kistestvéred!

ha meg több gyerek van, akkor csak jobb a helyzet, mert több a családi pótlék meg az adókedvezmény is!

szóval állítsd le magad, mert gusztustalanul mocskos szád van, és mellé még orstoba is vagy. nem lesz belőled senki, ezt már most borítékolom.

ugyanaz a sors vár rád is, mint amit magad előtt látsz.

2016. aug. 5. 08:32
 9/9 anonim ***** válasza:

fasom

azoknala

korolmenyeknel

koszt

ezek mik???

2016. aug. 5. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!