Ha veszek alberletet, de kozben ha sporolni akarok, és szerzek lakotarsat, akkor mit kell csinalni, hogy meg tudjuk egyeztetni?
Figyelt kérdés
Szerzodest kell? Megis hol?2021. nov. 10. 15:55
12/20 anonim válasza:
Nincs olyan hogy "kidobni" valakit.
Szerződésbontás lehet, felmondási idővel.
13/20 A kérdező kommentje:
11# haha nagyon vicces vagy fogyaték
2021. nov. 10. 18:20
14/20 A kérdező kommentje:
Majd kivi leszek tudsz-e aludni 5 fos lakasban.
2021. nov. 10. 18:21
15/20 anonim válasza:
Én aludtam a koliban 6 lakótárssal is. Egészen jó füldugókat gyártanak.. Az arcodból meg jó lenne visszavenni.
16/20 anonim válasza:
Ez a tipikus "nem tud semmit, de jár a szája meg okoskodik" emberke.
17/20 anonim válasza:
5 fő egy kissebb mai család. Nem tudom ezen mi a sok neked. Legrosszabb esetben megtanulsz kompromisszumot kötni és szocializálódni. Rád fér.
18/20 anonim válasza:
2: Akkor te leszel a főbérlő, aki mindig a tejes díjat fizeti a bérbeadónak.
És albérletbe szerzel valakit, aki neked fizet, illetve ha elküldöd és nincs albérlő, akkor is ugye kifizeted a teljes bérleti díjat a bérbeadónak.
Nem szokták engedni a bérbeadók az albérletbe adást, ők szeretik kiválasztani a lakókat, de lehetséges ilyet is találni, amilyet szeretnél.
19/20 anonim válasza:
2: "Ha pl nem szimpatikus a lakótárs, es megkerem hogy menjen el" Ez egy nagyon komoly üzlet, ami ráadásul a lakhatásról szól, így szimpátia alapon nem tudod elküldeni. A szimpátiát előre kell eldöntened.
20/20 anonim válasza:
10: Hát vannak minigarzonok, inkább azt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!